Mikor láttál utoljára ilyen kilátástalan játékot a magyar labdarúgó válogatottól?
Értem értem.
Nem tudom lesz-e valaki, tárgyilagosan meri értékelni a játékot, vagy most hazafias kötelezettség az önáltatás.
Rossi:
“Most egy kicsit balszerencsések voltunk, elpártolt tőlünk a szerencse”
Ez tökéletes, nagyvonalú zárszó. Olyan magyaros:)
Milyen tárgyilagos értékelést vársz?
EB szereplésünk eddig egy kalap szamóca. De az előző mérkőzéshez képest sokkal jobbak voltunk. Ez mondjuk nem lesz elég semmire már az EB-n, tehát megintcsak leszerepelt a válogatott annak ellenére, hogy államilag öntik a pénzt a magyar fociba, azt eredmény meg az EB-re kijutáson kívül semmi.
15:
Nem értek egyet, mert a Svájc elleni meccset a 60-85. perc között kontrollálta a magyar csapat.
A mai meccsen 2 nagy és két kis helyzetet leszámítva nem volt szinte a magyar csapatnál a labda. Ennél a 2021-es EB-n sokkal meggyőzőbb teljesítményt nyújtott a csapat mind a franciák mind a németek ellen.
Ehhez képest nem értem az örvendezést.
Dragóner Attila:
“A meccsterv működött”
Mi lett volna, ha nem működik?😂
M1 riporter:
“Kombinativ játékban felvettük a versenyt a németekkel”
Wtf?😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!