Voltál már ilyen kilátástalan helyzetben?
Figyelt kérdés
Nagyon kilátástalan helyzetben vagyok/vagyunk. Van férjem és egy lányom.. Nagy pénzügyi gondokban vagyunk (kb 80e ft re lenne szükségünk hogy mindent rendezni tudjunk) . Nem kuncsorogni jöttem,csak lelkizni,esetleg valami gyors pénzkeresési mód?valakinek valami tippje? Nincs kitől kölcsönkérni,nincs mit eladni se..
Voltatok már olyan helyzetben,hogy azt gondoltátok hogy ebből sosem lesz kiút? Ezzel a gondolattal fekszem és kelek minden nap :(( Mindketten munkaviszonyban vagyunk egyebkent,csak en most nem dolgozom mert még csak fél éves a lányunk. Páromnak tavaly munkahelyi balesete volt,ez miatt nem tud olyan munkát végezni,ahol jobb a fizu..
jún. 14. 22:43
1/38 anonim válasza:
Anyukám amikor pénzre van szüksége akkor az ékszereit szokta zálogba adni. Plazmaadás ha nem egyszerre kell
2/38 A kérdező kommentje:
Ékszerből csak a kislányunk fülbevalója van. Azt egyelőre nincs szívem beadni :(
jún. 14. 23:00
3/38 anonim válasza:
miért nincs szíved beadni? ki tudjátok váltani később.
4/38 anonim válasza:
Annyit úgysem kapna érte, a babafülbevaló nem olyan drága.
5/38 anonim válasza:
Amúgy idő. Ha egyszerre nem tudod rendezni, akkor apránként. Ez még nem olyan nagy összeg, hogy maga alá tehessen. Kitartás!
7/38 anonim válasza:
Plazmaadás.
Ettől jobbat most nem tudok!
Kitartást!
8/38 anonim válasza:
Hát ahol ennyire gond van, ott már rég külföldre kellett volna menni
9/38 anonim válasza:
Nekem három millió kéne de nagyon. Ennyi plazmát nem tudok eladni.
10/38 anonim válasza:
Nekem is kéne pár százezer, de jó lenne ha csak 80 kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!