Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már ilyen kilátástalan...

Voltál már ilyen kilátástalan helyzetben?

Figyelt kérdés

Nagyon kilátástalan helyzetben vagyok/vagyunk. Van férjem és egy lányom.. Nagy pénzügyi gondokban vagyunk (kb 80e ft re lenne szükségünk hogy mindent rendezni tudjunk) . Nem kuncsorogni jöttem,csak lelkizni,esetleg valami gyors pénzkeresési mód?valakinek valami tippje? Nincs kitől kölcsönkérni,nincs mit eladni se..

Voltatok már olyan helyzetben,hogy azt gondoltátok hogy ebből sosem lesz kiút? Ezzel a gondolattal fekszem és kelek minden nap :(( Mindketten munkaviszonyban vagyunk egyebkent,csak en most nem dolgozom mert még csak fél éves a lányunk. Páromnak tavaly munkahelyi balesete volt,ez miatt nem tud olyan munkát végezni,ahol jobb a fizu..

jún. 14. 22:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem a pénz a baj, csak arra vetíted ki. 80e forint nem a világ.
jún. 15. 02:41
 12/38 anonim ***** válasza:
29%
Tudom, nem vigasz, de engem 15 éve várandósan kirakott az apuka és a szüleim is otthonról. Azóta az anyagi része szépen rendeződött, saját lábra álltam.
jún. 15. 04:24
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
80.000 tényleg nem akkora összeg, hogy összedőljön miatta az élet, hitelrészlet elmaradás? Vagy mi? Mert egy hónapot csúszni azzal lehet, amíg megjön férj fizuja. De amúgy az miért nem opció, hogy amíg ő a kislánnyal van, elmész takarítani. Ennyit két hét alattt össze tudsz jozni, ha nagyon kell.
jún. 15. 05:41
 14/38 anonim ***** válasza:
96%

80 ezer nem akkora pénz, hogy a család csődbe menjen. Ha viszont nektek ez jelenti a kiútat a mélyből, akkor hogy is mertetek gyereket vállalni az ekkora nagy semmire?

Menj el takarítani, vállalj valami mellékest, vagy a párod vállaljon be plusz melót. Munja nélkül nem lehet előrebb jutni.

jún. 15. 05:49
 15/38 anonim ***** válasza:
11%
OnlyFans
jún. 15. 06:18
 16/38 anonim ***** válasza:
4%
Én egyetemen vicces cigit osztottam, abból fizettem a kolit. Olyan óráim voltak hogy diákmunka esélytelen volt.
jún. 15. 06:38
 17/38 anonim ***** válasza:
86%
Gyerekfelügyelet, jön a nyár, sokan keresnek, oda ha megbeszéled még viheted is a tiédet. Esetleg takarítás. Barátnőm bejárónője szokta hozni a 4 hónaposát, van neki egy kis járóka ott elvan.
jún. 15. 07:19
 18/38 anonim válasza:
93%

Amikor mi szarban voltunk nekünk is a plazmaadást kellett választani, illetve párom eljárt ilyen napi fizetéses fizikai munkára. Betonozás stb. Én meg lépcsőházat takarítottam.

Spórolás képpen a kenyeret otthon sütöttem, nem vettünk drága üdítőket. Az ember a hasám tud legtöbbet spórólni azt mondják.

Miután elkezdtünk rendesen mind a ketten dolgozni rendszeres havi fizetéssel 3hónap mulva helyre jottunk

jún. 15. 07:32
 19/38 anonim ***** válasza:
68%

Idősek gondozása, felügyelete!

Karácsonykor anyám mellé kellett fogadni egy gondozót, hogy mi az unokákkal tudjunk ünnepelni.23.-án de. 10-re jött, és 25-én 16 ig volt. Ott aludt, kaja, pia és minden egyéb az én számlám, és ezért 70 ezret fizettem - ami nagyon olcsónak számított!

jún. 15. 08:24
 20/38 anonim ***** válasza:
80%

El kell menni másodállásba.

Ez valahogy egyik megszorultnak sem jut eszébe, csak az, hogy face--en meg instán segélyeztessék magukat.

Persze a kifogás mindig az, hogy "nincs munka". A valóság meg, hogy VAN, de derogál elmenni pl gyárba 3-4 hónapra, helyette inkább nem esznek hó végén.

jún. 15. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!