Voltál már ilyen kilátástalan helyzetben?
Nagyon kilátástalan helyzetben vagyok/vagyunk. Van férjem és egy lányom.. Nagy pénzügyi gondokban vagyunk (kb 80e ft re lenne szükségünk hogy mindent rendezni tudjunk) . Nem kuncsorogni jöttem,csak lelkizni,esetleg valami gyors pénzkeresési mód?valakinek valami tippje? Nincs kitől kölcsönkérni,nincs mit eladni se..
Voltatok már olyan helyzetben,hogy azt gondoltátok hogy ebből sosem lesz kiút? Ezzel a gondolattal fekszem és kelek minden nap :(( Mindketten munkaviszonyban vagyunk egyebkent,csak en most nem dolgozom mert még csak fél éves a lányunk. Páromnak tavaly munkahelyi balesete volt,ez miatt nem tud olyan munkát végezni,ahol jobb a fizu..
80 ezer nem akkora pénz, hogy a család csődbe menjen. Ha viszont nektek ez jelenti a kiútat a mélyből, akkor hogy is mertetek gyereket vállalni az ekkora nagy semmire?
Menj el takarítani, vállalj valami mellékest, vagy a párod vállaljon be plusz melót. Munja nélkül nem lehet előrebb jutni.
Amikor mi szarban voltunk nekünk is a plazmaadást kellett választani, illetve párom eljárt ilyen napi fizetéses fizikai munkára. Betonozás stb. Én meg lépcsőházat takarítottam.
Spórolás képpen a kenyeret otthon sütöttem, nem vettünk drága üdítőket. Az ember a hasám tud legtöbbet spórólni azt mondják.
Miután elkezdtünk rendesen mind a ketten dolgozni rendszeres havi fizetéssel 3hónap mulva helyre jottunk
Idősek gondozása, felügyelete!
Karácsonykor anyám mellé kellett fogadni egy gondozót, hogy mi az unokákkal tudjunk ünnepelni.23.-án de. 10-re jött, és 25-én 16 ig volt. Ott aludt, kaja, pia és minden egyéb az én számlám, és ezért 70 ezret fizettem - ami nagyon olcsónak számított!
El kell menni másodállásba.
Ez valahogy egyik megszorultnak sem jut eszébe, csak az, hogy face--en meg instán segélyeztessék magukat.
Persze a kifogás mindig az, hogy "nincs munka". A valóság meg, hogy VAN, de derogál elmenni pl gyárba 3-4 hónapra, helyette inkább nem esznek hó végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!