Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már ilyen kilátástalan...

Voltál már ilyen kilátástalan helyzetben?

Figyelt kérdés

Nagyon kilátástalan helyzetben vagyok/vagyunk. Van férjem és egy lányom.. Nagy pénzügyi gondokban vagyunk (kb 80e ft re lenne szükségünk hogy mindent rendezni tudjunk) . Nem kuncsorogni jöttem,csak lelkizni,esetleg valami gyors pénzkeresési mód?valakinek valami tippje? Nincs kitől kölcsönkérni,nincs mit eladni se..

Voltatok már olyan helyzetben,hogy azt gondoltátok hogy ebből sosem lesz kiút? Ezzel a gondolattal fekszem és kelek minden nap :(( Mindketten munkaviszonyban vagyunk egyebkent,csak en most nem dolgozom mert még csak fél éves a lányunk. Páromnak tavaly munkahelyi balesete volt,ez miatt nem tud olyan munkát végezni,ahol jobb a fizu..

jún. 14. 22:43
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Bébiszitterkedés esetleg?
jún. 15. 09:13
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
Plazma adás. Sok helyen az új donorok az alkalmassági meg első plazma adásra már kapnak 25.000ft-t. Meg az első 4 adással+alkalmassági 100.000ft. Heti egy alkalommal mentek egy hónap alatt meg van Ha mindletten alkalmasak vagytok az már 50-200.000ft.
jún. 15. 09:28
 23/38 anonim ***** válasza:
94%

Ha a 80 ezres tartozás vagy számla fizetése átütemezhető (pl éves gáz elszámoló számla), járjátok ezt körül, kérjetek részletfizetési lehetőséget. Nem írtál semmit, hogy mi ez a 80 ezer, csak találgatunk.

Ahogy írták, keress munkát te is, párod meg másodállást.

Adjatok el otthonról dolgokat, ami nem létfontosságú. Mikor én kerestem használtan tévét, bútort, mindenki olyan magas áron hirdette, hogy hihetetlen. Ha reális áron hirdettek ilyeneket, el lehet adogatni felesleges dolgokat.

Értem, hogy a gyerek fülbevalójához érzelmi okokból kötődsz, de neki mèg sokáig nem lesz rá szüksége, ha meg majd kell neki, kap egy sokkal inkabb hozzá illőt. Én azt is eladnám.

jún. 15. 09:31
 24/38 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi, de ahol 80 e Ft és megoldodnak a problémák, az minden csak nem kilátástalan.. Adjatok el valamit otthonról..
jún. 15. 11:10
 25/38 A kérdező kommentje:
Nem a semmire vállaltunk gyereket..4 hónapos várandós voltam amikor a férjemmel történt a munkhelyi baleset ami után már nem tudott ott dolgozni,jó fizetése volt. Senki sem mondta hogy nem dolgozik. A gyereket csak azért nem hagyom rá mert napi 12-3 órázik a párom,alig làtjuk egymást. A plazmaadás nálunk nem játszik mert nem magyarországon élünk sajnos,nálunk nem fizetnek érte. Amúgy igen,hitel elmaradás a baj
jún. 15. 13:33
 26/38 A kérdező kommentje:
Ja és nem kuncsorogni jöttem,inkább lelkizni,hasonló szitukat olvasni,és ebből erőt meríteni
jún. 15. 13:34
 27/38 A kérdező kommentje:
Még hozzá adnék annyit,hogy a gyerek nem nélkülöz semmit,mielőtt valaki azt hinné😄
jún. 15. 13:35
 28/38 A kérdező kommentje:
A külföld meg jelenleg azért nem opció,mert nincsenek úniós papírjaink.
jún. 15. 13:39
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Be volt jelentve? Mert ha igen, a munkahelyi baleset az 100%-os táppénz.

Melyik országról van szó?

Célszerű a bankba bemenni és velük egyeztetni, nem olyan hatalmas összeg ez, sőt!

jún. 15. 13:55
 30/38 A kérdező kommentje:
Igen 100%os táppénzen volt tavaly,fél évig. Délvidék
jún. 15. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!