Voltál már ilyen kilátástalan helyzetben?
Nagyon kilátástalan helyzetben vagyok/vagyunk. Van férjem és egy lányom.. Nagy pénzügyi gondokban vagyunk (kb 80e ft re lenne szükségünk hogy mindent rendezni tudjunk) . Nem kuncsorogni jöttem,csak lelkizni,esetleg valami gyors pénzkeresési mód?valakinek valami tippje? Nincs kitől kölcsönkérni,nincs mit eladni se..
Voltatok már olyan helyzetben,hogy azt gondoltátok hogy ebből sosem lesz kiút? Ezzel a gondolattal fekszem és kelek minden nap :(( Mindketten munkaviszonyban vagyunk egyebkent,csak en most nem dolgozom mert még csak fél éves a lányunk. Páromnak tavaly munkahelyi balesete volt,ez miatt nem tud olyan munkát végezni,ahol jobb a fizu..
Ha a 80 ezres tartozás vagy számla fizetése átütemezhető (pl éves gáz elszámoló számla), járjátok ezt körül, kérjetek részletfizetési lehetőséget. Nem írtál semmit, hogy mi ez a 80 ezer, csak találgatunk.
Ahogy írták, keress munkát te is, párod meg másodállást.
Adjatok el otthonról dolgokat, ami nem létfontosságú. Mikor én kerestem használtan tévét, bútort, mindenki olyan magas áron hirdette, hogy hihetetlen. Ha reális áron hirdettek ilyeneket, el lehet adogatni felesleges dolgokat.
Értem, hogy a gyerek fülbevalójához érzelmi okokból kötődsz, de neki mèg sokáig nem lesz rá szüksége, ha meg majd kell neki, kap egy sokkal inkabb hozzá illőt. Én azt is eladnám.
Be volt jelentve? Mert ha igen, a munkahelyi baleset az 100%-os táppénz.
Melyik országról van szó?
Célszerű a bankba bemenni és velük egyeztetni, nem olyan hatalmas összeg ez, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!