Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kevesebb megalázó kudarc érné...

Kevesebb megalázó kudarc érné nemzeti tizenegyünket, ha kevesebb megmérettetésen venne részt?

Figyelt kérdés

Kevesebb eb szereplés, világbajnokság és miegymás jót tenne a válogatottunknak, hogy a szokásos világraszóló elagyabugyálását elkerülje? vagy a földbe döngölés így sem maradna el?

Labdarúgásra gondoltam természetesen.

#vereség #futball #megalázó kudarc #kiút a kilátástalanságból
2021. jún. 16. 11:48
 1/9 Molyember válasza:
80%
Portugália 99%-ban Gyurcsány.
2021. jún. 16. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Persze.

Meg az se mindegy, kik ellen állunk ki.

Izland és Andorra ellen reális esélyünk van a döntetlenre. Ha szerencsénk van, még győzhetünk is.

:-)))

2021. jún. 16. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Most mi a kérdésed? A selejtezőkön az összes válogatott elindul. Aki már ott beég, az nyilván nem megy el a VB/EB-re pofozózsáknak. Ettől függetlenül sokkal nagyobb blama nem kijutni, mint a halálcsoportból három vereséggel kiesni, csak a selejtezőket nem nézi boldog-boldogtalan, így az átlag ember nem is hall róla.
2021. jún. 16. 12:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem elég egyértelműen tettem fel a kérdésemet. Ha nem érted, kérlek próbáld a szavakat külön-külön értelmezni.
2021. jún. 16. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem én is egyértelműen válaszoltam. Ha nem indultunk volna, akkor nem vernének körbe a halálcsoportban, cserébe csomó meccs jegy és egyéb bevételtől (UEFA, FIFA pénzek) is elesnénk. Tehát a kérdés továbbra is adott. Miért lenne jó, ha nem indulnánk el a világversenyeken? Az égés (amúgy semmi égő nem lenne ebben a csoportban három vereség) teljesen bevállalható a bevételekért.
2021. jún. 16. 17:01
 6/9 A kérdező kommentje:

ne hülyíts már kedves 5-ös, hogy a bevételekből tartod fenn ezt a szarkupacot :)))) a stadion világítását nem tudnád kigazdálkodni belőle.

Azt a szívességet mi, adófizetők tettük meg neked, hogy még egy fél évig élvezheted ezt a szart. Utána úgyis mentek a kukába.

2021. jún. 16. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen, szerinted akinek van értelmes gondolata a futballról, az egyből fideszes? Miért kell összemosni a kettőt? Magam is várom, hogy eltakarodjanak. Szerinted utána nem fogunk indulni a világversenyeken?
2021. jún. 16. 19:44
 8/9 A kérdező kommentje:

A fideszes szót te írtad le itt először, kedves 7-es.

Egyébként ha normális értékrended van, csakis egyetlen véleményed lehet a mostani inkompetens tehetségtelen aljas pénzszórásról. Kérlek ne beszélj mellé. És a tényeket nézd.

2021. jún. 17. 07:03
 9/9 anonim ***** válasza:

"Azt a szívességet mi, adófizetők tettük meg neked, hogy még egy fél évig élvezheted ezt a szart. Utána úgyis mentek a kukába."

Akkor itt mégis miről beszélsz? Mi lesz fél év múlva?

A pénzszórásról neken is megvan a véleményem, a sok felesleges stadionról is. De ez sehogy nem függ össze a világversenyeken való indulással.

2021. jún. 17. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!