Sportfogadók, milyen (számotokra nagyon esélyesnek vélt) mérkőzést ajánlanál a hétvégi kínálatból?
Nagy "küldetésben" vagyok. A következő 3 hét alatt szeretnék megpróbálni összegyűjteni egy számomra nagyobb összeget (300.000.-) a következő 3 hét hétvégi kínálatából. Arra gondoltam hogy 10 ezerrel megdobnék minden hétvégén egy 10-es odds-os szelvényt (3-5 esemény), ehhez szívesen fogadnék ötleteket a 26-28-ai kínálatból, amit te a legbiztosabbnak vélsz.
Mondhatsz 1-et vagy többet is, minden ötletet szívesen fogadok.
Bízva abban hogy sikerül ez a tervezetem, előre is köszönöm a sportfogadó társak segítségét! :)
(Az én tippem: Lyon-Monaco mindkét csapat gólt szerez)
100.- ért feladód őket, és amelyik nyer azt átlehet írni 10ezerre photoshop segítségével.
Miért gondolod, hogy nem valódi ?
Miért ne jönne ?
Mai tét: Bologna - Juventus X
odds 3.10
75. percben 3-0 Bologna javára, eldobtam a szelvényt ?
Nem. Még bármi megtörténhet...
76. perc 3-1
83. perc 3-2
84. perc 3-3
A Juventus kiegyenlitett, holnap a kassza pedig fizet.
:)
Nem olyan különleges az a szelvény, három kritérium még bejöhet, csak az a kérdés mennyit bukott előtte mert biztosan volt vesztes szelvény is csak azokat nem mutogatja.
Utolsó mikor tetted meg? Meccs előtt vagy a 75. percben? Mert gondolom 3-0-nál kicsit többet adott a döntetlenre :D
Az tippmix szelvény volt.
Élőben Juve győzelemre az odds 520.00 volt.
"Mert gondolom 3-0-nál kicsit többet adott a döntetlenre :D"
El is felejtettem, a TippMixPron most néztem,
21:45 perckor tettem egy jelképes összeget X-re 10.50 odds mellett.
Akkor még 2-0 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!