Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Sportfogadók, milyen (számotok...

Sportfogadók, milyen (számotokra nagyon esélyesnek vélt) mérkőzést ajánlanál a hétvégi kínálatból?

Figyelt kérdés

Nagy "küldetésben" vagyok. A következő 3 hét alatt szeretnék megpróbálni összegyűjteni egy számomra nagyobb összeget (300.000.-) a következő 3 hét hétvégi kínálatából. Arra gondoltam hogy 10 ezerrel megdobnék minden hétvégén egy 10-es odds-os szelvényt (3-5 esemény), ehhez szívesen fogadnék ötleteket a 26-28-ai kínálatból, amit te a legbiztosabbnak vélsz.

Mondhatsz 1-et vagy többet is, minden ötletet szívesen fogadok.

Bízva abban hogy sikerül ez a tervezetem, előre is köszönöm a sportfogadó társak segítségét! :)

(Az én tippem: Lyon-Monaco mindkét csapat gólt szerez)

ápr. 23. 08:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

"BL elődöntő ami természetesen nem lett döntetlen ahogy megjósolták itt"

A magasabb odds miatt nem számít, ha nem jön egy-két X.

Viszont itt 2x90 percig játszanak, ezért a visszavágóval együtt is érdemes a döntetlent tippelni.

Az egyik tipp lesz, hogy a PSG 1 góllal nyer, így lesz hosszabbítás.

A másik tipp élőben, hogy az utolsó 5-10 percben gól lesz.

máj. 2. 12:29
 22/49 anonim ***** válasza:
75%

1,03-as odds szerinted mindig bejön?

Fociban volt.

máj. 2. 12:31
 23/49 anonim ***** válasza:
Nem mindig jön be de mintha elmondtam volna hogy a foci a legrosszabb olyan szempontból hogy ott van a legtöbb esélye a gyengébb csapatnak, elszaladnak egy kontrával aztán vért kell pisálni hogy megfordítsák. Röplabdában például van egy olasz csapat amelyik csak kétszer kapott ki a szezonban, mindkétszer öt szettben, sokkal nehezebb őket megverni mint bármelyik focicsapatot, kosárlabdában is vannak ilyen csapatok akik még egyszer sem kaptak ki. Ha zsinórban nem jön 10x a döntetlen kicsit sok lesz a bukó de nem akartam beleszólni ki hogy csinálja.
máj. 2. 14:11
 24/49 anonim ***** válasza:
75%

3 foci meccset kellett kötésben megjátszani, 2 tuti tipp volt magas oddsszal, harmadiknak egy Barcelona mérkőzést választottam,

otthon játszott, esélyes volt, 1.03 volt az odds hogy nyer.

Azon a tippen úszott el a nagy nyeremény, kikapott a tabella végén kullogó csapattól.

:(

máj. 2. 17:54
 25/49 anonim ***** válasza:

"Ha zsinórban nem jön 10x a döntetlen kicsit sok lesz a bukó"

Még 8-ig se megyek, már az is sok lenne ...

Serie A, középmezöny 34 mérkőzésből 10-12 döntetlent csináltak idáig, átlag minden 3. meccs X, van honnan válogatni.

:)

máj. 2. 18:02
 26/49 anonim ***** válasza:

"Barcelona mérkőzést választottam"

Akkor ez valamikor régen lehetett mert a jelenlegi Barcelona nem valami jó és fociban ilyen alacsony odds akkor szokott lenni mikor San Marino vagy Gibraltár játszik. De az is lehet hogy nem nézted a tétet és nem is volt fontos meccs így a C csapatot küldték ki vagy bunda volt, ez sincs kizárva...

máj. 2. 18:25
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

A Roma nem, de az Atalanta bejött.

Holnapra Torino - Bologna X

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__1..

De ha nem lesz döntetlen, akkor szombaton: Monza - Lazio

vasárnap: Cagliari - Lecce

máj. 2. 23:48
 28/49 anonim ***** válasza:

18# ez így tényleg egyszerűnek tűnik, tegnap óta élőben nézem a kosár meccseket, hármasával már az 5. sorozatot tippeltem meg, ha ez is bejön, a tét már meg háromszorozódik.

Semmit nem tudok a kosárról, ahol kicsi az odds megteszem.

máj. 3. 14:53
 29/49 anonim ***** válasza:
Igen de azért nézd a tétet is mert alapszakasz vége előtt egy-két fordulóval már nem biztos hogy beleadnak mindent, Cibona Zágráb is kikapott sorozatban többször de a playoffban már nyertek illetve az Euroligát kerüld, arra ne fogadj mert ott az esélytelenebb csapat se rossz. Illetve még azt szoktam csinálni hogy követem élőben és ha az esélyesebb csapat hátrányba kerül az elején akkor nyomok rá, Crvena mútkor valami 20 pontos hátrányból jött vissza, akkor már elég magas volt a szorzójuk és gyakran előfordulnak ilyen fordítások :D És röplabdánál is működik, sokszor a gyengébb nyeri az első szettet de aztán jön a fordítás. Ja meg persze az NBA-re se fogadj, csak olyan bajnokságokra ahol nagy a tudásbeli különbség.
máj. 3. 17:27
 30/49 anonim ***** válasza:

Sazan Tehran meccse 1.40 volt, később néztem akkor 5.00 odds volt, bíztam benned, hogy minden bejön így tettem a magas oddsra is. Meg is nyerte.

:)

Most 6 sorozattal nem 3x, hanem 6szoros lett a kezdő tőke.

Azért a Torino mérkőzés továbbra is X.

máj. 3. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!