Sportfogadók, milyen (számotokra nagyon esélyesnek vélt) mérkőzést ajánlanál a hétvégi kínálatból?
Nagy "küldetésben" vagyok. A következő 3 hét alatt szeretnék megpróbálni összegyűjteni egy számomra nagyobb összeget (300.000.-) a következő 3 hét hétvégi kínálatából. Arra gondoltam hogy 10 ezerrel megdobnék minden hétvégén egy 10-es odds-os szelvényt (3-5 esemény), ehhez szívesen fogadnék ötleteket a 26-28-ai kínálatból, amit te a legbiztosabbnak vélsz.
Mondhatsz 1-et vagy többet is, minden ötletet szívesen fogadok.
Bízva abban hogy sikerül ez a tervezetem, előre is köszönöm a sportfogadó társak segítségét! :)
(Az én tippem: Lyon-Monaco mindkét csapat gólt szerez)
"BL elődöntő ami természetesen nem lett döntetlen ahogy megjósolták itt"
A magasabb odds miatt nem számít, ha nem jön egy-két X.
Viszont itt 2x90 percig játszanak, ezért a visszavágóval együtt is érdemes a döntetlent tippelni.
Az egyik tipp lesz, hogy a PSG 1 góllal nyer, így lesz hosszabbítás.
A másik tipp élőben, hogy az utolsó 5-10 percben gól lesz.
1,03-as odds szerinted mindig bejön?
Fociban volt.
3 foci meccset kellett kötésben megjátszani, 2 tuti tipp volt magas oddsszal, harmadiknak egy Barcelona mérkőzést választottam,
otthon játszott, esélyes volt, 1.03 volt az odds hogy nyer.
Azon a tippen úszott el a nagy nyeremény, kikapott a tabella végén kullogó csapattól.
:(
"Ha zsinórban nem jön 10x a döntetlen kicsit sok lesz a bukó"
Még 8-ig se megyek, már az is sok lenne ...
Serie A, középmezöny 34 mérkőzésből 10-12 döntetlent csináltak idáig, átlag minden 3. meccs X, van honnan válogatni.
:)
"Barcelona mérkőzést választottam"
Akkor ez valamikor régen lehetett mert a jelenlegi Barcelona nem valami jó és fociban ilyen alacsony odds akkor szokott lenni mikor San Marino vagy Gibraltár játszik. De az is lehet hogy nem nézted a tétet és nem is volt fontos meccs így a C csapatot küldték ki vagy bunda volt, ez sincs kizárva...
A Roma nem, de az Atalanta bejött.
Holnapra Torino - Bologna X
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__1..
De ha nem lesz döntetlen, akkor szombaton: Monza - Lazio
vasárnap: Cagliari - Lecce
18# ez így tényleg egyszerűnek tűnik, tegnap óta élőben nézem a kosár meccseket, hármasával már az 5. sorozatot tippeltem meg, ha ez is bejön, a tét már meg háromszorozódik.
Semmit nem tudok a kosárról, ahol kicsi az odds megteszem.
Sazan Tehran meccse 1.40 volt, később néztem akkor 5.00 odds volt, bíztam benned, hogy minden bejön így tettem a magas oddsra is. Meg is nyerte.
:)
Most 6 sorozattal nem 3x, hanem 6szoros lett a kezdő tőke.
Azért a Torino mérkőzés továbbra is X.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!