Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Sportfogadók, milyen (számotok...

Sportfogadók, milyen (számotokra nagyon esélyesnek vélt) mérkőzést ajánlanál a hétvégi kínálatból?

Figyelt kérdés

Nagy "küldetésben" vagyok. A következő 3 hét alatt szeretnék megpróbálni összegyűjteni egy számomra nagyobb összeget (300.000.-) a következő 3 hét hétvégi kínálatából. Arra gondoltam hogy 10 ezerrel megdobnék minden hétvégén egy 10-es odds-os szelvényt (3-5 esemény), ehhez szívesen fogadnék ötleteket a 26-28-ai kínálatból, amit te a legbiztosabbnak vélsz.

Mondhatsz 1-et vagy többet is, minden ötletet szívesen fogadok.

Bízva abban hogy sikerül ez a tervezetem, előre is köszönöm a sportfogadó társak segítségét! :)

(Az én tippem: Lyon-Monaco mindkét csapat gólt szerez)

ápr. 23. 08:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
50%

Bayern München - Real Madrid

2-2

ápr. 30. 22:54
 12/49 anonim ***** válasza:
És tudtad előre hogy annyi lesz vagy mi? Akkor a másik elődöntő eredményét is írd be de lehetőleg ne a meccs után.
ápr. 30. 23:22
 13/49 anonim ***** válasza:
döntetlen
máj. 1. 01:02
 14/49 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezt a tegnapi elődöntőt én is eltaláltam :)

Igaz nem pontos eredményre tettem, hanem hogy Döntetlen lesz és 3,5gól felett.

máj. 1. 12:19
 15/49 anonim ***** válasza:
máj. 1. 12:28
 16/49 anonim ***** válasza:
100%

14# az tökéletes találat.

👍

máj. 1. 17:54
 17/49 anonim ***** válasza:

12# már sokszor leírtam, tavaly egy féléves nyerő sorozattal is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__1..

máj. 1. 17:58
 18/49 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretek biztosabbra menni és nem barchóbázni. Naponta kiválasztok egy-két kézi kosár és röplabdát, azokat kötésbe teszem és lesz kb 1,3 az össz odds. Ha száz ezret pakolok rá mindig tíz nap alatt megvan a 300 ezer ami a kérdezőnek kellett, zsinórban vagy 20 ilyen szelvénynél járok, egyik se ment el. Ma egy kicsit bátrabb voltam, hat meccset raktam a szelvényre, 2,16 az odds, már csak egynek kell jönnie és nyertem, a másik öt simán jött, izgulni se kellett.
máj. 1. 18:13
 19/49 anonim ***** válasza:
3 meccs hoz 1,3-as oddsot, az se baj ha nem jön be, a következő nap emelt téttel visszahozható az előző tét, plusz az elmaradt profit.
máj. 2. 02:23
 20/49 anonim ***** válasza:
Tegnap a Diósgyőr kosár 1.23-at adott, ez volt az utolsó meccs a szelvényemen aminek jönnie kellett és végül nyertek is magabiztosan bár ez rizikósabb mert mégiscsak bajnoki döntő de eddig a bajnokságban csak egyszer kaptak ki, még mindig nagyobb eséllyel bejön mint egy foci BL elődöntő ami természetesen nem lett döntetlen ahogy megjósolták itt.
máj. 2. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!