Sportfogadók, milyen (számotokra nagyon esélyesnek vélt) mérkőzést ajánlanál a hétvégi kínálatból?
Nagy "küldetésben" vagyok. A következő 3 hét alatt szeretnék megpróbálni összegyűjteni egy számomra nagyobb összeget (300.000.-) a következő 3 hét hétvégi kínálatából. Arra gondoltam hogy 10 ezerrel megdobnék minden hétvégén egy 10-es odds-os szelvényt (3-5 esemény), ehhez szívesen fogadnék ötleteket a 26-28-ai kínálatból, amit te a legbiztosabbnak vélsz.
Mondhatsz 1-et vagy többet is, minden ötletet szívesen fogadok.
Bízva abban hogy sikerül ez a tervezetem, előre is köszönöm a sportfogadó társak segítségét! :)
(Az én tippem: Lyon-Monaco mindkét csapat gólt szerez)
Fulham 2.00
Augsburg 1.80
Girona 1.80
Monaco 2.60
Eredő: 16.84
Mondjuk ha kombinálod a Monaco és a mindkét csapat lő gólt, akkor a másik 3-ből egyet elhagyhatsz, és úgyis 10-es odsz körül lesz.
Monaco idegenbeli formája nem túl acélos az elmúlt meccseket tekintve, a Lyon meg viszonylag összekapta magát, így ott a kimenetelre nem biztos hogy fogadnék, inkább a gólra ahogy írtam. Meg a Fulham is neccesnek számomra.
A másik 2 viszont jónak tűnik.
Köszi :)
HUN VS AUT ki végez előbb H 1,6
Biet - Odense V 1,52
TNS Gy (még nem ismert odds)
Melb. - Newcastle H 1,59
Split - Varadzin (0-1) H (nem ismert odds)
Sp. Crystal Gy
Kb ezek lehetnek...
Tisztában vagyok vele hogy nem így működik
Akkor úgy mondom a kedvedért, hogy teszek egy próbát, hátha összejön az említett cél.
Jó az a döntetlen, ne bántsd
:)
PSG - Le Havre 1-3 volt az eredmény, ekkor már magas oddsra érdemes volt X-re tenni.
3-3 lett a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!