Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elismerték, hogy elvették a...

Elismerték, hogy elvették a Liverpool gólját, nem volt les! Ilyenkor miért nem változtatják meg az eredményt, vagy legalább terítik vissza a vesztes szelvények árát?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy “emberi hiba” és én csak 800 forintot buktam rajta, de mi van ha valaki sokkal többet tett fel? Nyelje le, hogy “emberi hiba”, meg hogy “van ilyen”, mert hülye volt a VAR?

2023. okt. 1. 01:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

Utánpótlásszinten focizok. Volt alkalmam játékvezetőkkel beszélgetni már. Még mindig ők mondják ki a végső szót. A VAR csak felhívhatja a figyelmét arra, hogy jobb lenne, hogyha megtekintené a felvételeket külön is.

(3-as, 8-as, 9-es, 11-es, 13-as, 15-ös és 18-as voltam)

2023. okt. 1. 21:38
 22/23 anonim ***** válasza:
39%
A sportfogadásnak része a sport, a sportnak a bíráskodás, a bíráskodásnak meg a hibák. Ennél érthetőbben már nehéz lenne levezetni, hogy miért alaptalan a szombaton történteken hőzöngened...
2023. okt. 2. 13:47
 23/23 anonim ***** válasza:
Azóta meg volt egy Argentína - Marokkó meccs
okt. 28. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!