Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elismerték, hogy elvették a...

Elismerték, hogy elvették a Liverpool gólját, nem volt les! Ilyenkor miért nem változtatják meg az eredményt, vagy legalább terítik vissza a vesztes szelvények árát?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy “emberi hiba” és én csak 800 forintot buktam rajta, de mi van ha valaki sokkal többet tett fel? Nyelje le, hogy “emberi hiba”, meg hogy “van ilyen”, mert hülye volt a VAR?

2023. okt. 1. 01:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%

Minden döntés a bírón van. A VAR csapat csak jelezheti felé, hogy jó lenne megnéznie a vitatott helyzetet.

2023. okt. 1. 18:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

#11 ehhez képest a VAR volt aki "check complete" mondott a gólra, nem a lesre. Ezt akkor kellett volna mondaniuk, ha lesen van, nem a gólra

[link]

2023. okt. 1. 19:07
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A VAR gól esetén vizsgálhatja a lest, egyébként pedig a pályán tevékenykedő bírói négyesre/hatosra van bízva a döntés joga. Az első számú döntés a vezetőbíróé.
2023. okt. 1. 19:10
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Ezt értem, a partjelző benezte, a bíró rá hagyatkozott de a VAR baszta el végülis ...
2023. okt. 1. 19:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A VAR nem hozhat döntést. A végső szó a bíróé. Ha ő nem ítél gólt, akkor a VAR helyette nem ítélhet.
2023. okt. 1. 19:21
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor ajánlom neked a következő videó megtekintését, ugyanis szerencsére az FA az idei szezontól nyilvánosságra hozza a VAR és a bírók közötti beszélgetéseket. Egyértelmű a VAR dönt, bár a bíró elvileg ragaszkodhatna ahhoz amit lát, de ezen döntések alapján nem életszerű.

És lehet tévedek amúgy, a következő hetekben elvileg nyilvánosságra hozzák ezt a konkrét helyzetet is, akkor majd visszatérhetünk a témára

2023. okt. 1. 19:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Link lemaradt

[link]

Itt megtudsz nézni pár példát

2023. okt. 1. 19:46
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor magyarán mondva az FA önkényesen felülírta az IFAB idevonatkozó szabályzatát. Az ugyanis kimondja, hogy a VAR csak felhívhatja a játékvezető figyelmét arra, hogy a döntésének jogossága megkérdőjelezhető, viszont döntést nem hozhat.

A linket később végig fogom olvasni.

2023. okt. 1. 19:58
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Valaki itt nagyon durci. Hibázott a játékvezető, de nem kell meglincselni. Fogadnék rá, hogyha bejön a mixed nem puffognál itt, hogy Hoopert el kell tiltank
2023. okt. 1. 20:13
 20/23 anonim ***** válasza:

#18 Nem írhatja felül a szabály szerint a bíró döntését, nem erről beszélek. De a VAR beleszól a döntésbe, és mindig a VAR döntése lesz a mérvadó. Odahivatja a bírót a monitorhoz és elmondja mit kell fújni. Ha nem nézitek végig a linken lévő videókat akkor ez legyen a bizonyíték, ahol a VAR felülbírálta a bírói iteletet

[link]

2023. okt. 1. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!