Tottenham - Liverpool tippek, vélemények?
2-1
A pulisok győzelmi sorozat most már megszakad.
Én a döntetlent játszottam meg, ennek ellenére is a poolnak szurkoltam végig, magam ellen, azért örültem volna annak is ha a tippem bejön, de durva hogy a 96. percben elment…
Bár a Tottenham egyik gólja ugye les volt, szóval remélem ez a bíró rosszul jár. Meg amúgy is nagyon a Tottenham keze alá játszott a döntéseivel végig…
Azóta kiadtak közleményt, hogy a VAR azt hitte, hogy a bíró megadta a gólt és arra mondta, hogy oké… És ezt utána még 60 percig nem vették észre.
Ez hihetetlen.
Jones piroslapja pedig sárgát ért volna, hiszen világosan látszik hogy a szerelése labdát ér és onnan csúszik át a másik játékos lábára…
Jota első sárgája pedig TELJESEN indokolatlan, szinte semmilyen érintkezés nem volt a két játékos között.
A második sárgája jogos volt, de ugye nem járt volna pirossal és így kiállítással, ha az elsőt nem kapja meg jogtalanul.
Mindezt le tudnám nyelni, hogyha a másik csapattal is hasonlóan bánt volna a spuri, de volt legalább 2 súlyosabb eset arról az oldalról, amiért még csak sárgát sem adott.
Hoopert 1 hónapja tiltották el egy hétre mert nem adott meg egy 11-est, ami járt volna.
Ezért komoly büntetést kell, hogy kapjon, de nyugodtan vizsgálható lenne a korrupció is, a VAR kapcsán is.
8-as: neked mi számít rossznak, ha ez nem?
9-es: teljesen igazad van. Csak néztem, hogy mi ez a sárgalap mánia. Hazaiak semmit nem kaptak, fellökésért sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!