Miért nem lehet mostanában sehogy sem nyerni tippmixen?
Figyelt kérdés
Egy ideje ez van hogy bármire fogadok elmegy. Ha sok gólra rakok akkor 0-0 vagy 1-0 persze VAR által elvett góllal meg kihagyott büntetővel, ha kevés gólra rakok akkor 4-3 úgy hogy minden lövés gól. Ha rakok mondjuk egy félidő döntetlent, akkor addig húzzák hogy 45+6. percben legyen egy gól. Ha az esélyesebb csapatra rakok, akkor a gyengébb még piros lappal is rúg 3 gólt, ha a gyengébb csapatra rakok akkor simán kikap 6-0ra kapuralövés nélkül. Mi van itt hogy egyszerűen semmit se lehet eltalálni? Korábban se voltam egy penge fogadó, de minden hónapban jött azért valami, meg ha buktam is kevésen múlott. Most meg 10ből 10 tipp elmegy, mindegy mire fogadok.2023. aug. 23. 20:31
11/12 arpi1969 

válasza:

A Rulettre van matematikailag visszavezetve, a kimenetelek száma és valószínűsége adja az occot de úgy hogy nullák is vannak mint a rulettben. Amit úgy érzel hogy azért jött mert jó volt a tipp és nem volt bunda az csak szerencse volt, a rulettben is jöhet neked sokszor pl a piros. Sajnos ez a helyzet.Remélem tuttam segíteni
12/12 anonim 

válasza:

... a piros nem jó, fekete a nyerő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!