Miért nem lehet mostanában sehogy sem nyerni tippmixen?
Figyelt kérdés
Egy ideje ez van hogy bármire fogadok elmegy. Ha sok gólra rakok akkor 0-0 vagy 1-0 persze VAR által elvett góllal meg kihagyott büntetővel, ha kevés gólra rakok akkor 4-3 úgy hogy minden lövés gól. Ha rakok mondjuk egy félidő döntetlent, akkor addig húzzák hogy 45+6. percben legyen egy gól. Ha az esélyesebb csapatra rakok, akkor a gyengébb még piros lappal is rúg 3 gólt, ha a gyengébb csapatra rakok akkor simán kikap 6-0ra kapuralövés nélkül. Mi van itt hogy egyszerűen semmit se lehet eltalálni? Korábban se voltam egy penge fogadó, de minden hónapban jött azért valami, meg ha buktam is kevésen múlott. Most meg 10ből 10 tipp elmegy, mindegy mire fogadok.2023. aug. 23. 20:31
1/12 anonim válasza:
Remélem tudod, hogy ez nem úgy működik, hogy kötelező nyerned..
Ennél értelmetlenebb kérdést a világon nem láttam még. :D
2/12 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek, kivettem a Molde Galatasarayt 2,5nél kevesebb gólra, mostanában csupa kevés gólos meccset játszott mindkét csapat a bajnokságban és a BL-ben is, erre tessék félidőig meg is lett a 3 gól. A Maccabi Haifa Young Boys amit fix gg + 2,5 overre vettem ki, mindkét csapat 4-5 gólos meccseket játszik, az meg most egy nagy 0-0.
2023. aug. 23. 21:57
3/12 anonim válasza:
Összeesküdtek ellened. Figyelik a szelót amit megraksz majd intézik is a telefont a De Bruynenek, hogy overre tettél, úgyhogy ne nagyon játsszon jól.
4/12 anonim válasza:
Legközelebb előre írd ki itt mit tettél és mindenki más az ellenkezőjét fogja rakni, mert az a tuti és mindenki meggazdagszik csak te nem :d
5/12 anonim válasza:
ha teszel egy tippet, akkor fogadd meg az ellenkezőjét is,
ha ezután sem nyersz, akkor tényleg figyelnek ...
6/12 A kérdező kommentje:
A Benzema gólt is raktam 2x egymás után, nem jött egyik alkalommal se, most már nem raktam meg, rögtön lőtt is. Csak azon a 2 meccsen nem lőtt amikor én fogadtam rá, előtte is minden meccsen meg utána is egyből.
2023. aug. 24. 20:21
8/12 anonim válasza:
#7 bunda az...ma nem kicsit buktam 2 bunda meccsen. Suwon - Incheon megtoltam D-re 1-1 volt, majd 6 perc hosszabbítás, mikor ment el? Persze, hogy a 97-98 percben lett 2-1, amikor már a hosszabbítás is lejárt. Ugyanez megtettem egy szintén D-t Shenzen - Shandog 1-1 volt erre 93 percben ment el. Tipik a legszarabb csapat játszott egy 2. helyezettel. Mondom bunda lesz és D fizetett volna 11-szereset, amikor megtoltam. Erre 1-0 volt félidőtől a gyengébb csapa , még piros lappal is játszott, majd persze a az utolsó percek után megnyeri az erősebb csapat 2-1-re a 93.percben.
9/12 A kérdező kommentje:
2023. aug. 25. 20:47
10/12 anonim válasza:
8# 1-1-nél Cash Out, szépen fizetett volna
85-90 perc között érdemes kivenni ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!