Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nagyon késő már 17 évesen...

Nagyon késő már 17 évesen nekiállni focizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elhatároztam magamat, hogy elkezdenék focizni.

Mindig is szerettem volna egy labdajátékot űzni, leginkább vagy focit, vagy kosárlabdát. Az utóbbira itt nincs lehetőség, tehát marad a foci. Ugyan meg volt bennem az akaraterő, sajnos gyerekkoromban, már 9 évesen is elég elhízott, duci voltam, nem tudtam lefogyni (ma már ezzel egyáltalán nincs probléma!) és s a szüleim sem nagyon támogattak.

Tudom, aki profi játékos akar lenni, az már 5 évesen kezd el focizni, tehát nem leszek én már egy Ronaldo, az fix. De nekem nem is ez a lényeg. Hanem hogy komolyabb szinten, egy klubban focizzak és kisebb bajnokságokon vegyek részt.

Ami a fizikumomat és a tudásomat illeti, ugyan nem vagyok egy hivatásos sportoló még, de hobbi szinten futok, és itthon végzek erősítő gyakolratokat, viszont focizni nem igen szoktam:S

Bizonytalan vagyok, de úgy vagyok vele, hogy itt az idő, most vagy soha:D

2023. ápr. 5. 16:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy bizonytalan! Soha nem késő elkezdeni valamit. Hajrááá!!!!
2023. ápr. 5. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10.

Nagyon jó. Elszánt vagy. Eddzél sokat és készülj. :)

Biztosan nem fognak körbe röhögni, ahogy írtad egy "kisvárosi egyesületben".

Tegyél egy próbát. El fogják mondani, hogy ők mit látnak javasolnak az is lehet, hogy már szerelést is kapsz a következő edzésre. (de hasznos instrukciókat biztos, több helyen is próbálkozhatsz, remélem megtalálod a megfelelő szintű csapatot.

:) Az elszántságról! :) Két hete üzletben maradt a kulcscsomóm , mivel nem kaptam megfelelő "lakatos képzést" 16 ponton záródó biztonsági ajtónak nem indultam neki (pedig elég nagy darab vagyok) Kertláb szomszédom lakatos, de csak olyan akit csak muszájból hív az ember. Igy elszántan beültem a kocsiba. Visszamentem a kulcsokért , és elszántan kinyitottam az ajtót ,majd bementem a házba. :)

Továbbra is sok sikert . Jól elleveleztünk. De most már nekem is le kell tolnom az esti edzést.

Nacsá! :)

2023. ápr. 5. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Abszolút lehetséges, ha nem várod el azt, hogy rövid időn belül olyan szinten legyél mint a veled egykorúak, mert olyan nem lesz. Te is eljuthatsz arra a szintre mint más 10 év alatt, de neked is 10 évbe fog kerülni, így te már 27 leszel addigra. Ha ez nem zavar téged akkor hajrá!"

Egy 5 éves máshogy reagál az edzésre, mint egy 17 éves. AZ 5 éves kisgyerek kora óta úgy nőtt fel, hogy a labda hozzánőtt, ezt nem lehet elsajátítani később ilyen jól. Ráadásul aki most 17 éves, ő is focizik még 10 évet, szóval mire a kérdező 27 lesz, ők 10+10 éve edzenek majd.

Jó, én 5 évest írtam és nem hetet, ezen ne akadjunk ki. xDDD

2023. ápr. 6. 00:05
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenminek^^

Ha nem felejtem el, írok hogy végülis lett-e valami, de ez nem holnap lesz:S

2023. ápr. 7. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!