Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyire hasonlít a póker és...

Mennyire hasonlít a póker és a sportfogadás?

Figyelt kérdés
Mind a 2 szerencsejátéknak van elkönyvelve,de sokak szerint,és szerintem is a tudás is sokat számít.A pókerről semmit nem tudok,a szabályokat sem ismerem,annyit hallottam róla,hogy testbeszéddel,arcmimikával,stb lehet kompenzálni a rossz lapokat.A sportofgadásban jobban otthon vagyok,úgy gondolom hogy itt is számít a tudás,de talán a szerencsének nagyobb jelentősége van,mint a pókerben. Kinek mi a véleménye erről?Melyikben számít jobban a szerencse?Számít-e a tudás egyáltalán? Egyébként ahogy elnéztem,az emberek nagyrésze azt mondja a póker nem szerencsejáték,de a sportfogadás igen.

2022. ápr. 17. 19:31
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Külön válaszolnék, először a 39-es kommentre:

Akkor havi átlag 16 ilyen 20-as oddsos szelód van. Hogy az átlag 300 ezres profitod elérd, ebből 4-nek jönnie kell. Szelónként számoljunk 5 meccsel. Hogy kijöjjön a 20-as odds, átlagosan 1,85-ös odds kell tételenként. Ha a tippmix helyett magasabb odsokkal játszanád meg ugyanezeket, akkor a 20-as eredő 27-30 körüli lenne gyors számolással. 4 sikeres szelvénnyel, így kb 100 ezerrel többet keresnél. Szívesen. :)

Tehát single tippként ez 80 fogadás lenne havonta, ha nem kötésben fogadnál. 4 sikeres szelvénnyel az kapásból 20 sikeres, de nyilván a vesztes szelvényeken sem minden megy el. Ha a maradék 60-ból csak a fele jönne, akkor 50/80, azaz 62,5 % lenne a sikerrátád, ami amúgy valószínűtlenül magas, a profik sem nagyon tudnak 55 felett hosszútávon, de én jó keresztény vagyok, mindent elhiszek. :)

(Több mint 15 %-os ROI :D)

Ezzel a gyors kitekintéssel csak azt akartam bizonyítani, hogy mennyire valószínűtlen az általad említett számokat hozni hosszú távon.

2022. ápr. 27. 02:48
 42/45 anonim ***** válasza:

Ahogy mondtam, pókerjátékos vagyok, nem sportfogadó. Legalábbis előbbit csinálom komolyan. :)

Miért nem így van ez a valóságban? Mi nem reális? 2-es átlag szorzókkal 50 %-os találati arány kell a breakevenhez. Ez matematika. A szorzó, a tét és a találati arány, valamint a fogadások száma együttesen határozzák meg a prifiztot és a ROI-t. Azt írod, hogy mekkora hülyeség, amit írnak, hogy 1,5-ös szorzókkal kell single tippezni, mert hát ahhoz 80+ % találat szükséges. (Amúgy csak 67+, de ez részletkérdés) Ezt nem tudom honnan veszed, sehol nem írják, hogy 1,5-ös oddsokkal bohóckodjon az ember. A lényeg, hogy valuet találj. Nem elég a szorzót nézni. Az 1,5 egy alacsony szorzó, ha a Liverpool játszik idegendben a szezon végén egy kiesés ellen küzdő csapattal. Hogy miért, azt gondolom nem kell magyaráznom. Ellenben ha 1,3-as oddsal tudnál fogadni arra, hogy Anglia megveri San Marinot, az már value és nagyon jó értéken lenne fogadás. Tehát egy jó fogadó nem elsősorban az oddsokhoz ragaszkodik, hanem ár érték arányban jó fogadást keres.

2022. ápr. 27. 02:58
 43/45 anonim ***** válasza:
Prifizt=profit, sorry.
2022. ápr. 27. 03:00
 44/45 anonim ***** válasza:
90%
Nem fogja sem megérteni, sem végigolvasni ezeket a kommenteket. Szerinte ezt a neten olvastad és nem értesz hozzá. Meg nem is ér annyit az ember, hogy ilyen hosszan írj neki.
2022. ápr. 27. 09:51
 45/45 anonim ***** válasza:

"Kérdeztem hogy miért gondolja így,annyit válaszolt hogy nem ért a sportfogadáshoz..."

Nyugi, az a bohóc a pókerhez sem ért. Nem igaz, hogy profi pókeres lenne, csak egy felkapott tiktokker. A tényleg jó magyar pókeresek körében egy mém a csávó.

2022. júl. 20. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!