Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyire hasonlít a póker és...

Mennyire hasonlít a póker és a sportfogadás?

Figyelt kérdés
Mind a 2 szerencsejátéknak van elkönyvelve,de sokak szerint,és szerintem is a tudás is sokat számít.A pókerről semmit nem tudok,a szabályokat sem ismerem,annyit hallottam róla,hogy testbeszéddel,arcmimikával,stb lehet kompenzálni a rossz lapokat.A sportofgadásban jobban otthon vagyok,úgy gondolom hogy itt is számít a tudás,de talán a szerencsének nagyobb jelentősége van,mint a pókerben. Kinek mi a véleménye erről?Melyikben számít jobban a szerencse?Számít-e a tudás egyáltalán? Egyébként ahogy elnéztem,az emberek nagyrésze azt mondja a póker nem szerencsejáték,de a sportfogadás igen.

2022. ápr. 17. 19:31
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
De te megmondtad hogy nem lehet profitálni,és csak néha-néha lehet egy-egy meccset eltalálni,nem?Akkor ez úgy is van,mert te megmondtad.Akkor mit foglalkoztat téged ez a téma egyáltalán?Nem lehet profitálni fogadásból,és kész.Mert ha neked sem sikerült,akkor senkinek sem.Akkor legyen így,legyen neked igazad
2022. ápr. 24. 18:42
 22/45 anonim ***** válasza:
33%
Jól van akkor, számolgasd a milliókat amit tippmixen nyertél.
2022. ápr. 24. 19:22
 23/45 anonim ***** válasza:
50%
Én ismerek olyat, aki ebből él. Ahogy pókerest is. Mondjuk ha a tippmixnél tartasz, akkor maradj inkább tényleg csak hobbi fogadó.
2022. ápr. 24. 20:38
 24/45 A kérdező kommentje:
Jaj,hagyjuk már ezt,a tppmixen nem lehet profitot elérni.aNekem az a véleményem,hogy aki jó fogadó,az bárhol tud profitosan fogadni.Meg régen amikor csak a tippmix volt magyarországon,akkor is volt aki tudott profitálni.
2022. ápr. 24. 22:39
 25/45 anonim ***** válasza:
90%

9-es válaszoló vagyok, és nem az vagyok aki az 50millás nyereményét szokta emlegetni.

Ennek a két pipás gyereknek nem éri meg válaszolni, mert nem képes felfogni, hogy hosszútávról van szó, minden kérdésnél 1-1 meccset hoz fel, és az alapján mondja, hogy ez szerencsejáték. Teljesen primitív.

Igenis van abban valami, hogy tippmixen/tippmixpron nem lehet úgy játszani, ahogy máshol. Egyik, hogy az oddsok alacsonyabbak, másik hogy kevesebb a kínálat.

És amellett is kitartok, hogy nem kell annyira ismerni a csapatokat. Ha ismered az persze nem hátrány, és ha ismersz egy ligát biztos, hogy jobb leszel, mint az átlag, de ha te vagy az nb2 királya, de fingod nincs a bankroll managementről, akkor nem leszel nyereséges, mert az első elbukott bunda meccsed után felteszed a fél bankod.

U.I.: kétpipás gyerek, mielőtt megint felhozod a barcának valamelyik meccsét, és kiakadsz hogy DE HÁ ITT MILYEN ODDSOK VOLTAK MÉGIS ELMENT, üzenném hogy lesz*rjuk.

2022. ápr. 25. 09:05
 26/45 A kérdező kommentje:
Kb itt te vagy az egyetlen értelmes.Nyilván én is azt mondom hogy a bet365 a legjobb,mert hatalmas előnye a korai kifizetés.Mostanában rengeteg olyan meccs volt,hogy egy csapat 2 góllal elment,és döntetlen lett a vége,vagy fordított az ellenfél.És ugye az tippmixen egy vesztes tipp,de beten jött volna.De azt nem mondanám hogy tippmixen egyáltalán nem lehet profitálni,csak nehezebb.Kevesebb lehetőség van mint beten. Igazat adok neked ebben a kis bajnokságos témában is,mert tény hogy kisebb figyelmet fordít rá az iroda.Sokszor tapasztaltam,hogy egy kis bajnokságban egy mind 2 csapat gólt szerez opcióra volt 2-es odds,úgy hogy kb minden jel arra utalt hogy hogy mind 2 csapat fog gólt rúgni,és jött is.Nem egy ilyen nagyobb oddsot csíptem el,de én nem nagyon szeretek olyan bajnokságokra fogadni,amit egyáltalán nem ismerek.Az is igaz,hogy top bajnokságokon nehezebb profitosan fogadni,mert minden figyelem arra irányul,és kevesebb értékes oddsot találni.De ez nem azt jelenti,hogy lehetetlen.Nekem megvan a stratégiám amit kitalálta,és az hoz havi szinten 250-300 ezer forintot.Nekem ez tökéletes kiegészítés a fizetésem mellé.Nyílván vannak gyengébb,és jobb hónapok is,de ez az átlag.És nincs rajtam nagy nyomás,mert nem 100 ezres tétekkel játszom.És ez hogy a fogadók 99%-a veszteséges,azért alakult így,mert az emberek 99%-a így gondolkodik mint ez a barom,hogy mi az hogy a bajnok psg gólt kap egy lens-től,és a stb hülyeségek. Az a baj,hogy azt hiszitek,hogy ezek a játékosok robotok,és minden egyes meccset meg kell nyerniük,de ha nem nyerik meg,akkor jönnek egyből az összeesküvés elméletek,hogy biztos hogy bunda,mert mi az hogy nem tud egy ilyen csapatot megverni.És én nem utólag okoskodtam,hanem csak leírtam a véleményem.De gondolom még életetekben nem fociztatok megyei szinten sem,és semmit nem tapasztaltatok meg a pályán.Gondolom fingotok sincs hogy milyen érzés az,amikor úgy mész egy meccsre,hogy a te csapatod a sokkal esélyesebb,és az edzők és mindenki azt hajtogatja hogy itt nyerni kell,de a pályán még sem az történik,mert egyáltalán nem úgy játszik az a csapat amennyire le lett írva.És ez a top fociban sincs másképp,szerintem. Meg alapból mi ez hogy abból indulsz ki,hogy ha ennek a csapatnak lőtt gólt,akkor a másiknak is kell,mert ha nem,akkor megint csak jön az hogy bunda,és a stb kifogások.
2022. ápr. 25. 09:28
 27/45 A kérdező kommentje:
Szoktam rakni 1-2 ezer forintért bulimixeket több százas szorzóval,és nagyon sokszor van,hogy 6 meccsből 1-2 megy el,és egyik sem kisebb 2-es oddsnál.Szombaton egy mecsen ment el egy 960-as odds,és egyik esemény sem volt kisebb 2-es oddsnál.Ha kell képet is küldök.Talán még sem vagyok annyira hülye hozzá,mint ez a gyerek aki írogatta hogy tippeljem meg a milan meccset.
2022. ápr. 25. 09:32
 28/45 anonim ***** válasza:

Ahogy a másik válaszoló is írta, az alacsonyabb oddsok miatt sokkal nehezebb a tippmixen. Nem mondom, hogy nincs aki megél belőle, csak sokkal nehezebb. Aki ebből él és profi, az nyilván nem buli mixel, hanem single tippekkel játszik. Na most, számoljunk csak 100 ezres tétekkel, persze ennél jóval magasabb is reális egy profinál. 2-es szorzónál 200 k, 2,1-nél 210 k lesz a profit. Tehát minden sikeres tipp esetén 10 ezer Ft bukás a tippmix. (Illetve 200k-s tétek esetében már 20k a bukás). Emberünk havonta 300 tippet játszik meg, 51 %-os win rate mellett. Tehát 153 sikeresre jut 147 sikertelen tipp. Tippmixen 2-es szorzó mellett így havi 600 ezer lesz a profitja. (147 sikeres és 147 sikertelen az nullszaldó, a maradék 6 sikeres hozza a profitot.

Viszont ugyanezekkel a számokkal 2,1-es szorzókkal már nem 50, hanem 47,62 százalék kell a nullszaldóhoz, emberünk pedig az 51 %-ával már 2.130.000 ft profitot termel a 600 ezer helyett. Ez több mint havi másfél milliós különbség, hiába csak egy tizednyi odds különbségről van szó. Na ezért nem tippmixelnek a profik.

2022. ápr. 25. 11:24
 29/45 A kérdező kommentje:
Oké profi. Te is megmondtad az igazságot.A bulimixnek tudod mi az értelme?Az ember csak a saját szórakoztatására teszi,annyi pénzzel amit nem sajnál rá.Azért mert te leírtad hogy csak single tippekkel lehet profitot elérni,akkor az úgy is van?Én nem hiszek az 1,50-es single tippekben.De te megmondtad hogy csak így lehet,akkor így is van.Ahhoz hogy értékelhető profitot termlej,kb 80%-os találati arány kéne a kis szaros oddsaidból,ami szinte lehetetlen.Max egy hozzáértő ember(nem te)örülhet ha el tud érni egy 50-55%-os találati arányt.Az én véleményem szerint a single tippek csak kölcsönadás.Jó esetben jön kb 3-4 single tipp zsinórban,És azt a profitot amit itt megnyertél,vissza is fogod bukni,mert el fog menni 3-4.És jó esetbe nullán vagy.És tudom hogy próblod majd alátamszatni a mondandódat a matekkal,meg hogy csak az 1,50-es oddsok jönnek be,de nem érdekel.Nem az számít hogy mit olvastál össze a sportfogadó kisiskolában.
2022. ápr. 25. 11:41
 30/45 A kérdező kommentje:
Ugye te vagy az,akinek csak annyira futja az agyi kapacitása,hogy csak 1,50-es oddsokat tud összekaparni,és úgy el is megy neki a papírformája mint a pinty.De gondolom profi vagy,mert nagyon ügyesen leírtad amit összeolvastál innen-onnan. Akkor írd már le légyszíves,hogy mire szoktál fogadni,mennyi a bakrollod,stb
2022. ápr. 25. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!