Mennyire hasonlít a póker és a sportfogadás?
Én a 25-ös vagyok.
Nos én korábban írtam, hogy 1.5 és 2.5 közötti szorzók azok, amikkel stabilan profitot lehet termelni (nem kötelező és nem is biztos hogy valaki ezekkel profitot csinál, de ez az átlag, ezen kívüli oddsokkal 1000-ből 1 ember fog nyerni hosszútávon), és már volt 1-2 ember, aki ebbe belekötött, és próbálta megmagyarázni hogy nincs igazam.
Kedves kérdező, láthatod az én válasz hasznosságomon, illetve a másik válaszoló pipáin is, hogy azért általában jókat írunk. Szerintem ne alacsonyodj le erre a lenéző személyeskedő szintre, mert ilyennek nem fogunk válaszolni, nem tudom miért vagy a magad ellensége és akarsz normális kommentszekció helyett egy anyázós sz*rvihart.
Az előző válaszoló k*rva jól megfogalmazta, hogy miért baj az alacsony odds. Fogadd el, hogy igaza van.
Ráadásul nem is 0.1-ekről van szó, ha mondjuk a papíros tippmixet meg az online pinnacle-t hasonlítjuk össze, netalán egy brókerirodát, ahol a legjobb oddsokat találja meg a rendszer, hanem sokkal nagyobb különbségekről.
Egyébként a gyk-n nem muszáj elhinni azt, ha valaki azt írja hogy mivel-hogy nyer, tehát ha valaki azt bizonygatja, hogy 50 milliót nyert eddig, akkor azt ignoráld, nézd meg a hozzászólásának a töbib részét, és kiderül hogy kamuzik vagy sem.
Feljebb a srác úgy vezeti le a matekot, hogy nincs értelme belekötni. Ennyi.
Én sosem írtam le, hogy mivel és mennyit nyertem, mert szerintem a mondandómból amúgy is kiderül, hogy lehet-e hinni nekem vagy sem.
"és nem csak "papírforma" 1,50-es oddsokat játszom."
Te egyébként hülye vagy? Ki írt ilyet? Mi értelme ilyen baromságokat leírni? Aki azt írja, hogy 1.5 és 2.5 között fogad, az szerinted többségében 1.5-öt tesz?
Öcsém, a fogadóirodák könyörögnek az ilyen emberekért hogy menjenek hozzájuk játszani... a 20-as szorzód tudod mennyi lenne a valóságban, ha nem lenne minden egyes oddsból lecsípve, amit te összepakolsz hogy kijöjjön ennyi? Kb. 40-es... fele akkora esélye van a szelvényednek mint amekkora oddsot kínál neked a fogadóiroda, és itt bizonygatod hogy ez bejön neked, meg ezt szereted... hát szeresd, de nincs olyan profi vagy hozzáértő aki elhiszi azt, hogy ezzel lehet nyereségesen fogadni.
"egy átlag embernek amúgy sincs akkora bankrollja, hogy 100 ezekkel pakolgasson Single tippeket"
Hát erről van szó barátom. Az átlag ember bemegy és 2 ezerért pakolgat. Aztán idővel...
1.rájön, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy nyereséges legyen
vagy
2.esetleg befejezni az egészet
vagy
3. folytatja azt amit amúgy is csinál, és szép nagy bukót termel az évek alatt
Ha az első opció valósul meg, akkor az a vége, hogy 100 ezreket pakolgat single tippekre. A 2. és 3. opciókkal nincs értelme foglalkozni.
Neked tudathasadásod van? Pont úgy kezdtél el viselkedni, mint az a korábbi válaszoló, aki jött a hülyeséggel, hogy szerencsejáték az egész.
A 28-as kommentemben én 2-2,1-es oddsokról írtam, erre jössz azzal, hogy 1,5-ös szorzókkal hülyeség játszani. Mivan??
A másik hülyének ezt írtad a 20-as kommentedben:
"Ki vagy te hogy neked bizonygatnom kéne?"
Aztán szintén te ezt írod nekem:
"Akkor írd már le légyszíves,hogy mire szoktál fogadni,mennyi a bakrollod,stb"
Wut? Nekem sem kell bizonyítanom neked semmit. Sehol nem írtam, hogy profi sportfogadó vagyok, csak veled ellentétben tiszteletben vagyok alapvető matematikai összefüggésekkel, amikbe ahogy a másik srác írta, nem nagyon lehet belekötni. Én pókerben vagyok inkább otthon, az alapján találtam rá a kérdésedre. Persze nem high stakesre kell gondolni, odáig még nem jutottam el.
Azt mondod, hogy 5000-es tétekkel játszol meg 20-as oddsokat és így átlagolsz havi 250-300 ezer forintot. És mindezt tippmixen. Ha ez tényleg így van, akkor hülye vagy, mert online a többszörösét nyernéd a magasabb oddsok miatt. Márpedig az ismeretségi körömből kiindulva a nagy nyerő sportfogadók és pókerjátékosok nem igazán szoktak olyan hülyék lenni, hogy ennyi pénzről lemondanak. De persze nem állítom, hogy nem létezhez ilyen. :P
Azt is írod, hogy nem játszol napi 10-20 tippet. Számoljunk átlag napi 2 tippel, az havonta 60. Tehát 5000-el számolva 300.000 a havi téted. Ahhoz, hogy nullán legyél, havi 3 sikeres szelvény kell, tehát 5 % sikerráta. Ahhoz hogy 300.000 legyen a havi profit, 600.000 ft bevétel kell, tehát a 60-ból 6 sikeres szelvény kell, tehát 10 % sikerráta. Erre sem mondom, hogy lehetetlen, viszont hosszútávon sokkal bizonytalanabb és szerencse függőbb, mint 2-es szorzókkal single tippezni nagyobb téttel. De lelked rajta, ha te így hosszútávon nyerő vagy, akkor csináld így. Ettől függetlenül, ugyanúgy hülye vagy, ha tippmixen szórakozol például a másik válaszoló által említett oldal helyett, mert a mostani nyereményed többszörösét is nyerhetnéd.
Ezt kihagytam, ez volt még a kedvencem:
"A bulimixnek tudod mi az értelme?Az ember csak a saját szórakoztatására teszi,annyi pénzzel amit nem sajnál rá."
Ez így teljesen helytálló, ha az ember csak szórakozni akar. Na most, aki viszont ebből él, ott kőkemény racionalitással kell a dolgokhoz állni, mert nem szórakozni akarunk, hanem pénzt csinálni. Pókernél is megvan ez, nem a magam nevében beszélek, mert én szeretem a játékot, de több komolyabb high stakes playertől hallottam már, hogy nem kimondottan szeretnek pókerezni és csak úgy játszanak napi 10+ órákat 20 asztalokon, mint egy robot, mert jók benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!