Mind a 2 szerencsejátéknak van elkönyvelve,de sokak szerint,és szerintem is a tudás is sokat számít.A pókerről semmit nem tudok,a szabályokat sem ismerem,annyit hallottam róla,hogy testbeszéddel,arcmimikával,stb lehet kompenzálni a rossz lapokat.A sportofgadásban jobban otthon vagyok,úgy gondolom hogy itt is számít a tudás,de talán a szerencsének nagyobb jelentősége van,mint a pókerben. Kinek mi a véleménye erről?Melyikben számít jobban a szerencse?Számít-e a tudás egyáltalán? Egyébként ahogy elnéztem,az emberek nagyrésze azt mondja a póker nem szerencsejáték,de a sportfogadás igen.
Rövidtávon mindkettő szerencsejáték, hosszútávon egyik sem az. Aki mást mond az hülye.
Egyébként szerintem nem hasonlítanak, ha valaki az egyikben jó, lehet hogy a másikhoz tök hülye.
Az biztos, hogy higgadtság és türelem mindkettőnél kell, anélkül nem fogsz nyerni, és ezt a kettőt kitartó "játékkal" tudod megszerezni.
2022. ápr. 17. 23:45
2/45 A kérdező kommentje:
Persze,abban egyetértek hogy ha valaki az egyikhez ért,akkor nem biztos hogy a másikhoz is. Csak ugye mind a 2 a szerencsejátékok közé van besorolva,de talán itt számít a legtöbbet a tudás.kíváncsi voltam kinek mi a véleménye.Tiktokon van egy pókeres csávó,hegedűs róbertnek hívják,és kommentben kíváncsiságból megkérdeztem hogy mit gondol a sprotfogadásról,és azt válaszolta,hogy a sportfogadás szerencsejáték,a póker nem.Kérdeztem hogy miért gondolja így,annyit válaszolt hogy nem ért a sportfogadáshoz...
2022. ápr. 17. 23:56
3/45 anonim válasza:
Nem ismerem, de ő profi pókeresnek számít? Mert egy profi pókeres szerintem nem mond olyat, hogy a sportfogadás szerencsejáték.
2022. ápr. 18. 10:02
4/45 A kérdező kommentje:
Igen, elvileg magyarországon az egyik legismertebb.
2022. ápr. 18. 10:07
5/45 anonim válasza:
Vannak közös pontok. Pl mindkettő esetében tudni kell alapvető matematikai dolgokat. Ilyenek a várható érték vagy a bankroll management. A statisztikákat is nagyon követni kell. Én nem ismerem ezt a csávót, kétlem, hogy ő lenne a legismertebb magyar póker játékos. Ott van például a high stakes klasszis Bujtás Laci, aki most lett második egy komoly nemzetközi versenyen, de korábban volt EPT bajnok is. A mostani versenyen például Phil Iveyt is kiütötte az utolsó asztalon. Ivey kb olyan a pókerben, mint Messi a fociban.
Amúgy a pókerben nagyon túlértékelik ezt az arcmimika, testbeszéd dolgot. A matematika és a logika, valamint a licitálási szokások felismerése sokkal fontosabb. Online pókerben ugye nincs testbeszéd. Amikor a legmenőbb online játékosok elkezdenek élőben játszani, nem igazán szoktak leszerepelni az élő tapasztalatok hiánya miatt. Épp ellenkezőleg, crusholnak ugyanúgy, mint online.
2022. ápr. 18. 11:43
6/45 anonim válasza:
A tippmix az száz százalék szerencsejáték. Ismerheted akármennyire a csapatokat, akkor is a szerencséd. Ezért nem tud hosszú távon sikeres fogadó lenni senki. Aki mást mond az kamuzik.
2022. ápr. 24. 11:34
7/45 A kérdező kommentje:
Tipikus magyar mentalitás, ha nekem nem sikerül valami, akkor másnak sem sikerülhet. Sok közöd gondolom nincs a témához,és azért írod a hülyeségeidet.
2022. ápr. 24. 11:40
8/45 A kérdező kommentje:
De azért, mert te így gondolod, attól még nem így van, de nyugodtan élj ebben a tudatban.
2022. ápr. 24. 11:45
9/45 anonim válasza:
6: ne legyél már primitív, nem egy ember él meg belőle akár itthon, akár nemzetközi szinten. Azért mert neked nem sikerül, még nem szerencsejáték. Nem kell ismerni a csapatokat, hosszútávon kell nyerni nem 1-1 meccsel.
2022. ápr. 24. 12:27
10/45 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele,hogy nem érdekel ki mit mond.Van egy sejtésem hogy a 9-es válaszoló kicsoda,ő úgy gondolja hogy top bajnokságokon nem lehet profitálni,csak kis bajnokságokon.Én nem így gondolom,de ez ebben a szép mindenki másképp gondolja.De abban nem értek egyet hogy 100% szerencsejáték,és a tudás nem számít.Meg 9-es te is azt írod hogy nem számít a csapatok ismerete.Ez hülyeség szerintem.Pl ott van a Borics Ádám magyar MMA-s,és őt szponzorálja az unibet,és biztos vagyok benne,hogy sokkal jobban tippeli meg az mma mérkőzések győztesét mint én,mert én nem értek annyira az mma-hoz mint ő aki ebből él.Szóval igen is számít a csapatok ismerete.Vagy szerinted akik a kis bajnokságaidra adják a tippeket,azok egyáltalán nem ismerik azokat a csapatokat amikre fogadnak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!