Mennyire hasonlít a póker és a sportfogadás?
Figyelt kérdés
Mind a 2 szerencsejátéknak van elkönyvelve,de sokak szerint,és szerintem is a tudás is sokat számít.A pókerről semmit nem tudok,a szabályokat sem ismerem,annyit hallottam róla,hogy testbeszéddel,arcmimikával,stb lehet kompenzálni a rossz lapokat.A sportofgadásban jobban otthon vagyok,úgy gondolom hogy itt is számít a tudás,de talán a szerencsének nagyobb jelentősége van,mint a pókerben. Kinek mi a véleménye erről?Melyikben számít jobban a szerencse?Számít-e a tudás egyáltalán? Egyébként ahogy elnéztem,az emberek nagyrésze azt mondja a póker nem szerencsejáték,de a sportfogadás igen.2022. ápr. 17. 19:31
11/45 A kérdező kommentje:
Meg pl én abban nem hiszek,hogy 1,50-es oddsokkal lehet profitot elétni hosszútávon,de nem mondom azt hogy senkinek nem sikerülhet.Ez a fogadás szépsége,hogy mindenki úgy csinálja ahogy szeretné,és ahogy hisz benne.De azért mert valakinek valami nem sikerül,az nem azt jelenti hogy másnak sem sikerülhet,és ez igaz az élet minden területére.
2022. ápr. 24. 14:29
12/45 anonim válasza:
Hagyjuk már. Nézd meg pl. tegnapi meccseket PSG-Lens 1-1. Ez is tök logikus és hihető hogy a bajnokcsapatnak idegenben emberhátrányban játszva bírnak gólt lőni, de ha megrakom a Lens gólt egy kiesőjelölt Metz vagy Lorient ellen akkor nem lőnek. Ehhez milyen tudás kell? Vagy a Premier League-ben a Norwich Newcastle 0-3, hiába rakod a Norwich gólt nem lőnek, de egy MU-nak idegenben bírnak verni 2 gólt 5 perc alatt. Ebben is hol a logika? Ma is az Empoli 0-2ről 3-2-re fordít a Napoli ellen, de ha csak egy szaros Empoli gólra fogadsz, akkor egy hulladék Genoa vagy Spezia ellen se lőnek. Nincs ember a földön aki kívülállóként ebből hosszabb távon profitálni tudna.
13/45 A kérdező kommentje:
Hiába próbálod bizonygatni a f*szságaid,attól még nincs igazad.Ugyanúgy gondolkozol mint az emberek 99%-a,és ezért soha nem is lesztek sikeresek.A psg 16 ponttal már megnyerte a bajnokságot?Szerinted mennyire fogják törni magukat?Az se tűnt fel,hogy a psg alig tudott kapott gól nélkül lehozni meccset a szezonban?Az meg hogy emberhátrányban rúgtak gólt?És akkor mi van?Úgy nem lehet gólt rúgni?Ehhez olyan tudás kell,hogy nem kell össze vissza minden meccsre lövöldözni ami szembe jön veled.Inkább azt mondanám hogy érzék kell hozzá,amit nem nagyon lehet tanulni.De ezt úgy sem érted meg.Írod hogy az empoli nem tudott gólt rúgni a "hulladék" genoának. Szerinted milyen egy olyan csapat ellen játszani aki az életéért küzd?Hát elárulom k*rva kelletlen.Nem lehet ebből kiindulni hogy ha ennek a csapatnak lőttek gólt,akkor annak is kell. Nem azt mondom hogy minden ilyen meccset el lehetr találni,de van egy-két ember aki tud máshogy gondolkodni mint az emberek 99%-a,és nem úgy gondolkodik mint te,hogy hogy kaphat gólt a bajnok psg idegenben,meg ha ennek gólt rúgtak akkor annak is kell,és stb hülyeségek. De azt az egyet nem értem,ha azt állítód,hogy nincs ember aki hosszútávon profitálni tudna,akkor minek fogadsz,és minek foglalkozol a témával?Ha tudod hogy ezzel csak pénzt veszteni lehet,akkor minek csinálod?Vagy csak inkább az irigység beszél belőled,és az fáj hogy van aki tud profitálni,mert nem idióta módon gondolkodik?
2022. ápr. 24. 17:49
14/45 anonim válasza:
Jó, akkor mondj már valakit aki sportfogásból profitál havi szinten. Ha már ennyire bizonygatod.
15/45 anonim válasza:
Amúgy utólag könnyű okoskodni, ha ennyire értesz hozzá akkor tippeld már meg mi lesz mondjuk a Lazio-Milan eredménye, akár kimenetel, akár gólszám.
16/45 A kérdező kommentje:
Látom próbálsz fogást találni.Nem fogok neked bizonygatni,én nem azt mondtam hogy jövőbe látó vagyok,hanem csak nem olyan egyszerűen gondolkdom mint te. De arra a kérdésre adj választ,hogy miért foglalkozol egyáltalán ezzel a téméval?Miért olvasgatod ezeket a kérdéseket?Ha úgy gondolod hogy nem lehet profitálni,akkor ne foglalkozz ezzel a témával,és kész.Nem egyszerűbb?
2022. ápr. 24. 18:26
17/45 anonim válasza:
Szeretem a focit és szórakozás kedvéért szoktam fogadni. Több mint 10 éve vagyok benne, raktam már pár száz vagy ezer tippmix szelvényt. Elhiheted hogy ez egy szerencsejáték, egy-egy meccset el lehet találni "szakértelem" alapján is, de többnyire olyan random eredmények születnek mintha úgy sorsolnák őket mint a lottószámokat.
18/45 A kérdező kommentje:
Tök mindegy hogy hány éve vagy benne,ha nincs hozzá érzéked,akkor nézheted a meccseket 100 évig is,akkor sem leszel benne jobb. De akkor ha így gondolod,akkor menj innen,ne olvasgasd ezt a kérdést meg a válaszokat,és hate így gondolod,akkor élj ebben a hitben,De azt jegyezd meg,hogy ha te valamit úgy gondolsz,az még nem biztos hogy úgy is van.
2022. ápr. 24. 18:33
19/45 anonim válasza:
Mert te hitelesebb vagy ezzel a szöveggel, bármiféle bizonyíték nélkül.
20/45 A kérdező kommentje:
Ki vagy te hogy neked bizonygatnom kéne?
2022. ápr. 24. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!