Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mik a fontos képességek egy...

Mik a fontos képességek egy középpályásnál és mi az ami elhanyagolható?

Figyelt kérdés
érdekelne mi a feladata egy középpályásnak ,milyen adottságok kellenek
2022. febr. 15. 17:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Érzékelhetően láttam hogy pl Toni Kroos egész lassan sprintel, még özil a realnal elég gyors volt, tehát most ezt nem igazán értem XD
2022. febr. 15. 18:05
 2/3 Humor Herold ***** válasza:
A legfontosabb hogy legyen esze a játékhoz.Lásson a pályán.És nem mellékesen, oda is tudja rúgni a labdát ahova szeretné.Jó labdaérzéke legyen, technikás,jól passzoljon közelre távolra,laposan magasan.Jó fizikai erőnlétbe legyen.Felérjen a támadásokkal ha nem tőle indulnak,ha elveszti a csapat a labdát visszaérjen védekezni.Az sem mellékes ha kapura is veszélyes.Bár attól függ milyen pozíciót tölt be...egy védekezőnek kevésbé kell gólratörően játszani.Egy szélsőnek megint más.De mivel Kroos-t említetted középső középpályásra gondoltál szerintem.Amolyan irányító szerepkör.Nézd meg Pirlo játékát, vagy egy kicsit más..Zidane. Mindketten képesek voltak irányítani egy csapatot, meghatározóak tudtak lenni.
2022. febr. 15. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Akkor lényegében a pozicionalas, passzolás a legfontosabb szerinted?
2022. febr. 15. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!