Miért van az, ha én szögletre fogadok az sosem jön? És az, hogy szinte látni a meccsen ilyenkor, hogy foggal körömmel azon vannak a csapatok, hogy ne is alakuljon ki szöglet?:D
Figyelt kérdés
vagy csak hülye vagyok és beképzelem? nagyobb téttel raktam 3 meccsen azt hogy legalább 8 szöglet lesz. Most megy a West Bromwich-Nottingham, 1.félidőben 3 szöglet volt, de például amikor a 45+1.percben az alapvonalnál volt a támadó a labdával nyakán a védővel, úgy hogy pár másodperc volt hátra, nem hogy azt csinálta volna, amit ilyenkor szoktak, hogy rápattintja az ellenfélre és szöglet, hanem visszafele cipelte a labdát, úgy hogy 3an voltak rajta és lefújták. Jójó tudom, lehet túlreagálom és beképzelem, stb.. De abban biztos vagyok, hogy rengeteg meccsen manipulálják az ilyet, mert fogadni lehet rájuk. Eddigi hazai meccseiken minimum 10-12 szöglet szokott lenni, ezen meg majd lesz 5 kb. Másnak volt már ilyen érzése?:D2021. nov. 26. 21:57
31/40 anonim válasza:
:DDDDDDDD
Nagyon nem érted a dolgokat. :D
Ennél többet már hova magyarázzak?
32/40 anonim válasza:
Válaszold meg a kérdést, amit feltettem.
33/40 anonim válasza:
Logikázd ki magadnak. Másféle szervezőről van szó, nem az UEFA maffiáról.
34/40 anonim válasza:
Ki a szervező? Milyen konkrét meccsre gondolsz? Mert Magyarországon tényleg el tudom képzelni.
36/40 A kérdező kommentje:
tisuta meccs volt a brazil-német? akkor neked kár magyarázni:DDDDD előtte Algériát hosszabításos meccsen verték, a döntőben Argentínát is így tudták verni. Hihetetlenül naív embernek minek magyarázni? Tiszta meccs? nézd már meg legalább a nénetek góljait, kèrlek:D
2021. dec. 7. 01:10
37/40 anonim válasza:
Nekem kár magyaráznod, mert sokkal többet tudok a sportfogadásról, fogadási csalásokról, mint ti ketten együtt valaha fogtok, továbbá többet keresek szerencsejátékkal, mint ti. :)
38/40 anonim válasza:
A Reac NB1.. ahogy írtam, Magyarországon elhiszem, hogy így működik. De nekem ne jöjjön senki azzal, hogy Messit lefizetik a nagy tétes fogadók. :D Ezért nem volt bunda a brazil-német sem.
Köszönöm elég jól képben vagyok a sportfogadással és anyagi gondjaim sincsenek. Szóval vedd le nyugodtan a nagy mellényt. :)
39/40 A kérdező kommentje:
Értelek. Akkor javaslom, nézd meg a meccset aztán rájössz.
2021. dec. 8. 16:45
40/40 A kérdező kommentje:
véletlenül nem Te vagy az a nagyon okos, aki 1 millát bukott a Verona-Cagliari meccsen az 1,11es szorzójával? kb neki ilyen a stílusa:D
2021. dec. 8. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!