Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van az, ha én szögletre...

Miért van az, ha én szögletre fogadok az sosem jön? És az, hogy szinte látni a meccsen ilyenkor, hogy foggal körömmel azon vannak a csapatok, hogy ne is alakuljon ki szöglet?:D

Figyelt kérdés
vagy csak hülye vagyok és beképzelem? nagyobb téttel raktam 3 meccsen azt hogy legalább 8 szöglet lesz. Most megy a West Bromwich-Nottingham, 1.félidőben 3 szöglet volt, de például amikor a 45+1.percben az alapvonalnál volt a támadó a labdával nyakán a védővel, úgy hogy pár másodperc volt hátra, nem hogy azt csinálta volna, amit ilyenkor szoktak, hogy rápattintja az ellenfélre és szöglet, hanem visszafele cipelte a labdát, úgy hogy 3an voltak rajta és lefújták. Jójó tudom, lehet túlreagálom és beképzelem, stb.. De abban biztos vagyok, hogy rengeteg meccsen manipulálják az ilyet, mert fogadni lehet rájuk. Eddigi hazai meccseiken minimum 10-12 szöglet szokott lenni, ezen meg majd lesz 5 kb. Másnak volt már ilyen érzése?:D

2021. nov. 26. 21:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem csak tartom, vagyok is.

2021. nov. 27. 20:20
 12/40 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a te hatalmas téted miatt manipulálják a meccseket. :D

Igaza van a korábbi válaszolónak, kombizni csak a hülyegyerekek szoktak. A profik single tippekkel játszanak. Miért nyernél úgy 300 ft-ot? A nyeremény a téten és az oddson múlik. Nem 200-at kell felrakni, ha többet akarsz nyerni.

2021. nov. 28. 01:53
 13/40 A kérdező kommentje:
nem mondta senki te agyhalott hogy az én tétem miatt. Szerinted amire lehet fogadni azt nem manipulálják? Szerinted hányan fogadnak hatalmas pénzekkel szögletre? Biztosan rengetegen.
2021. nov. 28. 20:47
 14/40 anonim ***** válasza:
Én vagyok agyhalott? Gondolkozz már kicsit. Több száz iroda létezik, ezeken több millió fogadás van arra is, hogy 7,5 szöglet over és arra is, hogy under. Mégis melyik irányba manipulálják? Az unibet ír a Barcelonának, hogy hé srácok, ne rúgjatok ma annyi szögletet. Közben a bet365 meg azt akarja, hogy sok szöglet legyen, mert náluk több az under fogadás. Akkor mi van?
2021. nov. 28. 23:59
 15/40 A kérdező kommentje:
Nézz több meccset aztán rájössz. Gondolom neked nem furcsa egy cseppet sem, hogy egy meccsen van az 1. félidőben 8 szöglet, másodikban egy sem. Úgy, hogy szoros az eredmény. Ja nem, ez nem furcsa.
2021. nov. 30. 01:21
 16/40 anonim ***** válasza:
Válaszold meg az utolsó kommentben a kérdésemet. Hogy működik ez a gyakorlatban? Egyébként simán előfordulhat, hogy egy félidőben nincs szöglet, akkor is, ha előtte volt 8. Több száz meccset játszottam, nyilván nem ilyen magas szinten, de nálunk is volt ilyen. Értelmes ember ezért nem fogad szögletekre, mert totál lutri, ugyanis alapvetően egyik csapatnak sem célja a szöglet rúgás.
2021. nov. 30. 10:56
 17/40 anonim ***** válasza:

Még abba gondolj bele, hogy milyen sok mindenre lehet fogadni egy meccsen. Eredmény, félidő, gól, szöglet, bedobás és ezek végtelen kombinációja. Plusz az élő fogadás. Lehetetlen lenne egyszerre mindent manipulálni. Főleg mivel több, mint 100 iroda van.

Arról nem is beszélve, hogy az irodák nem hülyék, veled ellentétben ők nem szerencsejátékoznak. Az oddsok folyamatosan változnak annak függvényében, hogy mire fogadnak. Az iroda mindenképpen nyer, akkor is ha 7,5 alatt, akkor is ha afelett vannak a szögletek, nem kell manipulálniuk semmit, azért különbözőek a szorzók.

2021. nov. 30. 11:03
 18/40 anonim ***** válasza:

Hülyék az irodák, hidd csak el, 17.

Olyan hibákat vétenek, hogy sírva nevetek olykor.

2021. nov. 30. 22:45
 19/40 anonim ***** válasza:

Feltételezem ezek inkább a kis piacokon fordulnak elő. Nyilván követnek el hibákat, csak az átlag fogadó ezeket úgysem veszi észre, hanem inkább itt sír, meg összeesküvés elméleteket gyárt, mert nem jöttek a szögletjei.

2021. dec. 1. 10:15
 20/40 A kérdező kommentje:

19: Azt mondod akkor semmi nem manipulált egy meccsen. Értelek:) Nyilván az sem, amikor valaki teljesen buta, felesleges szabálytalansággal kiállítatja magát a 10.percben a sokkal esélyesebb csapatból. Nem lehet manipulált, hiszen a fogadóiroda mindig nyer. És nem vagy naív.

Értelek:)

2021. dec. 3. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!