Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van az, ha én szögletre...

Miért van az, ha én szögletre fogadok az sosem jön? És az, hogy szinte látni a meccsen ilyenkor, hogy foggal körömmel azon vannak a csapatok, hogy ne is alakuljon ki szöglet?:D

Figyelt kérdés
vagy csak hülye vagyok és beképzelem? nagyobb téttel raktam 3 meccsen azt hogy legalább 8 szöglet lesz. Most megy a West Bromwich-Nottingham, 1.félidőben 3 szöglet volt, de például amikor a 45+1.percben az alapvonalnál volt a támadó a labdával nyakán a védővel, úgy hogy pár másodperc volt hátra, nem hogy azt csinálta volna, amit ilyenkor szoktak, hogy rápattintja az ellenfélre és szöglet, hanem visszafele cipelte a labdát, úgy hogy 3an voltak rajta és lefújták. Jójó tudom, lehet túlreagálom és beképzelem, stb.. De abban biztos vagyok, hogy rengeteg meccsen manipulálják az ilyet, mert fogadni lehet rájuk. Eddigi hazai meccseiken minimum 10-12 szöglet szokott lenni, ezen meg majd lesz 5 kb. Másnak volt már ilyen érzése?:D

2021. nov. 26. 21:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Te vagy naiv, ha azt hiszed, hogy egy profi sportoló nincs olyan idióta, hogy az általad említett helyzetben teljesen feleslegesen kiállíttassa magát.

De akkor nézzük ezt meg. Játszik a Real Madrid hazai pályán a Rayo Vallecanoval. A 10. percben az általad leírt módon kiállítanak egy Real játékost, így nem nyer a Madrid. Állításod szerint ez bunda. Hogy történik ez a gyakorlatban? Ki fizet kinek? Mennyit? Az Unibet a kiállított játékosnak? Vagy a Realnak? Vagy az ellenfél fizet a játékosnak? Esetleg egyik csapat fizet a Realnak?

2021. dec. 3. 14:24
 22/40 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted nincs fogadási csalás magyarul:DDDDD és te okoskodsz? kb ezt mondod.
2021. dec. 3. 20:04
 23/40 anonim ***** válasza:
Nem állítom, hogy nincsen. Csak nem ott és nem abban a formában, ahogy te gondolod. De kérlek továbbra is, hogy magyarázd el, hogy működik lépésről lépésre.
2021. dec. 4. 07:44
 24/40 anonim ***** válasza:
Olyan fogadási csalások történnek, hogy el sem tudod képzelni, 23 :D
2021. dec. 4. 23:56
 25/40 anonim ***** válasza:
Akkor tőled is kérem, hogy mondj egy példát, levezetve, hogy ki kinek fizet. :)
2021. dec. 5. 00:03
 26/40 anonim ***** válasza:
A szervező a játékosnak, majd a stakerek a szervezőnek. :)
2021. dec. 5. 00:04
 27/40 anonim ***** válasza:
Amit te írsz az a abszolút lehetséges, csak nem a nagy piacokra. Magyar szinten el tudom képzelni. Na de szerinted a stakerek lefizetik az UEFA-t, az UEFA meg Messit, hogy hagyjon ki egy tizenegyest? Azt a Messit, aki sokkal többet keres, mint amennyit a sok staker összesen fizetni tudna? És mi van akkor ha a stakerek fele az egyik, a másik pedig a másik kimenetelre fogad és mindketten lefizetik az UEFA-T?
2021. dec. 5. 12:37
 28/40 A kérdező kommentje:
Bár neked hihetetlen, de elég valószínű hogy a brazil-német 1-7 sem volt tiszta meccs. Csak elég megnézni a német góloknál a brazil védők össze vissza szaladgálását, lötyögésüket.
2021. dec. 5. 14:43
 29/40 anonim ***** válasza:

Brazil-Német tiszta meccs volt, de ki beszélt Messiről meg az UEFA-ról?

Egy szögletet egy egyszerű védő össze tud hozni.

2021. dec. 5. 21:49
 30/40 anonim ***** válasza:
Akkor van 2 staker. Egyik 7,5 szöglet alá, a másik fölé bundáz. Akkor most mi van?
2021. dec. 5. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!