Miért van az, ha én szögletre fogadok az sosem jön? És az, hogy szinte látni a meccsen ilyenkor, hogy foggal körömmel azon vannak a csapatok, hogy ne is alakuljon ki szöglet?:D
Figyelt kérdés
vagy csak hülye vagyok és beképzelem? nagyobb téttel raktam 3 meccsen azt hogy legalább 8 szöglet lesz. Most megy a West Bromwich-Nottingham, 1.félidőben 3 szöglet volt, de például amikor a 45+1.percben az alapvonalnál volt a támadó a labdával nyakán a védővel, úgy hogy pár másodperc volt hátra, nem hogy azt csinálta volna, amit ilyenkor szoktak, hogy rápattintja az ellenfélre és szöglet, hanem visszafele cipelte a labdát, úgy hogy 3an voltak rajta és lefújták. Jójó tudom, lehet túlreagálom és beképzelem, stb.. De abban biztos vagyok, hogy rengeteg meccsen manipulálják az ilyet, mert fogadni lehet rájuk. Eddigi hazai meccseiken minimum 10-12 szöglet szokott lenni, ezen meg majd lesz 5 kb. Másnak volt már ilyen érzése?:D2021. nov. 26. 21:57
1/40 anonim válasza:
Szöglet számra fogadni sose biztos tipp.
Ez már szó szerint csak a szerencsén múlik és nem lehet még csak hozzáértéssel sem megjósolni.
Fogadsz valamennyire aztán vagy bejön vagy nem, bár az biztos, hogy ha egyszer eltalálod abból jó összeg folyik be, de 10-ből ha 1x eltalálod már lehet sokat mondtam.
2/40 A kérdező kommentje:
Ebben van valami. Ma a Royale Union SG-OH Leuven vitte el, 7 volt rajta, nekem legalább 8 kellett volna. Végül a WBA simán jött, és úgy tűnik a Bahia meccsen is jönne. Ezt a 3at raktam:S
2021. nov. 26. 23:15
4/40 A kérdező kommentje:
Igen. 3at szoktam.
2021. nov. 26. 23:23
5/40 anonim válasza:
És mindet szögletszámba?
Mert így eléggé gyilkolod azt a maradéknyi esélyeid is.
Inkább fogadj kicsibe és kötés nélkül, ha már mindenképpen szögletszámokat erőlteted.
6/40 A kérdező kommentje:
és akkor mennyit nyerek? 300 ft ot?
2021. nov. 27. 00:05
7/40 anonim válasza:
Miért? Így mennyit buksz?
Egyébként sose láttam még szögletszámon 2-nél kisebb szorzót. De inkább 3-4 szokott az lenni.
8/40 A kérdező kommentje:
8 nál több az 1,30 körül van, ha 8 megvan akkor 1,00, azt nem bukod. Online fogadóirodáknál lehet ilyet.
2021. nov. 27. 00:27
9/40 anonim válasza:
Se szerencséd, se hozzáértésed. Csak te látod így.
10/40 A kérdező kommentje:
mindenkinek ilyeneket irogatsz? okosabbnak tartod magad mindenkinél?
2021. nov. 27. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!