Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Titeket is a sírás kerülget?

Titeket is a sírás kerülget?

Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 23:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
29%
20, ja, akkor, amikor azok a legrosszabb formájukban vannak. Szerinted mire mentünk volna akkor, ha úgy játszanak a németek, mint a portugálok ellen? Azért maradjunk a realitás talaján, a mi legjobbunk még mindig Európa egyik legrosszabbja...
2021. jún. 24. 07:05
 22/30 anonim válasza:
35%

20:

olvasd a statisztikákat:

[link]

Most mutass egy másik csapatot, akit ennyire ünnepelnek miután 70 percig nem volt náluk a labda a 100 perchez közeli játékidőben :D

A foci itthon politika. Öntjük bele a pénzt, és cserébe még mindig semmik vagyunk. Lehet itt hazudni, meg félre fordítani külföldi véleményeket, meg hasonlók, de a focit még mindig gólra játszák, és mi ki estünk úgy, hogy a GDP-hez képest mi költünk focira a legtöbbet a világon :D

Amikor fejlett, értelmes nemzetek az egész országuk kárára pénzelnek valamit, akkor holdra szállnak, háborúkat nyernek, megreformálják az oktatást, stb. Mi 4 évente 3 meccsen gyengén teljesítünk, majd megmagyarázzuk, hogy ez milyen hősies dolog már.

Ronaldo (akitől borsózik a hátam amúgy) Milliárdokat keres, amikor válogatott, akkor kb a normál fizetése töredékéért megjelenik, és teljesít. A mi kefe fejű telepi hülyegyerek focistáink EGÉSZ ÉLETE a mi adónkból van szponzorálva, itt szaladgálnak a puskás akadémiás kocsijaikkal a ház előtt, ingyen laknak, ingyen esznek és csinálnak mindent PÉNZEN AMIT TŐLÜNK VESZNEK EL, cserébe 4 évente semmit se mutatnak.

Azon tudtok sírni, hogy rossz az egészségügy, a rendőrség, az oktatás, a közlekedés meg úgy általában minden. Amikor ezek a kis vidéki sutyerákok kikacsáznak a zöldre, ott láthatod, hogy hova ment a pénz, amből a létfontosággú dolgok nem voltak fejlesztve.

Neked megéri?

2021. jún. 24. 07:27
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
22, tedd hozzá, máshol az állam nem nagyon száll bele az anyagiakba, szponzorok tartják fenn a csapatokat...
2021. jún. 24. 07:32
 24/30 anonim ***** válasza:
39%
Nem, engem a röhögés... Ismerősök olyanokat írnak, hogy ezzel visszakerültünk a világ élvonalába 😂
2021. jún. 24. 07:42
 25/30 anonim ***** válasza:
20%
#22 "Neked megéri?" Nekem nem.
2021. jún. 24. 07:43
 26/30 anonim ***** válasza:
16%

#12 Viszont ebből a csoportból kellett volna továbbjutni.

Én is megnyernék minden úszóbajnokságot, ha tudnék úszni.

2021. jún. 24. 07:45
 27/30 anonim ***** válasza:
33%
Mit sírtok? Ha nem emelik meg a résztvevő csapatok számát, ki sem jutottunk volna. Ugyanolyan szar a csapat amilyen indig is volt, mit vártatok? Barmok
2021. jún. 24. 10:58
 28/30 anonim válasza:

Nekem sem tetszik, hogy ennyire politika szagú nálunk a foci, de azt el kell ismerni, hogy a srácok jó teljesítményt nyújtottak. Ha nem tetszik ez, 21-es és 22-es, akkor jobb elmenni ebből az országból. Mondjuk a 22-es legalább a tényeket leírta, de a 21-es válasz az szimplán gyűlölködés.

Hihetetlen, hogy mekkorra empátia hiány van itt. Hogy még ilyenkor is vannak bunkó, utálkozó emberek... Én ezért szerettem volna, ha a válogatott továbbjutna, akkor ezek a fröcsögő, covid idejében virágkorukat élő, antiszociális emberek befogták volna magukat.

Na mentem leregisztrálni erről az oldalról. Én egézséges életet akarok magamnak, nem pedig ilyen gyűlölködést. Csak sajna a covid ezt is elvette. De hamarosan minden jobb lesz reményeim szerint.

Viszlát!

(20-as voltam.)

2021. jún. 25. 19:14
 29/30 anonim ***** válasza:
#22 tökéletesen összefoglalta.
2021. jún. 25. 19:18
 30/30 anonim ***** válasza:

#23 Magyaroknak is vannak szponzorai.

Én egy kis ital cégnél dolgozom és pont ma volt a Fraditól kint egy ügyfél.

2021. jún. 25. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!