Voltál már annyira fáradt,h a sírás kerülgetett, és érzékeny voltál minden mozdulatra, arra is ha vmi hozzád ért?
Kicsit szorongásos-pánikrohamos gyanús :/
Az jár rossz kedvvel, kimerültséggel és "érzékszervi túlterheléssel" (sensory overload, asszem úgy van magyarul)
Igen. Volt már, hogy annyira elfáradtam, hogy amikor végre leülhettem, akkor elkezdtem sírni, főleg azért mert fizikailag annyira rosszul éreztem magam.
Amúgy attól még nem lesz senki pánikbeteg, ha ilyen előfordult már vele.
Többször előfordult vele, de akkor nem vagyok egyedül.
Csak még azt akarom kideríteni, h miért mikor alig csinálok vmit az alap dolgokon kívül.
Pánik betegségem nem igazán van. Inkább a barátim aggódása miatt jön rám remegés, vagy lelkizéskor. De én úgy tartom h minden fejben dől el és stresz helyzetekben sincs pánil rohamom. Sőt a stresszis fejben dől el, így nem idegeskedek semmin szinte, csak lefárasztanak.
#1 et sem kellett volna le pontozni, mivel részben igaza van. Most jöt be az online oktatás és most készülők majd dolgozni elöszőr. Így újra össze kell állítanom vmi időbeosztásos rendszert. Lehet csak a felborulás miatt van.
De ha nem, akkor viszont nem tudom mitől lehet.
Mit gondolsz pánikbetegségnek?
Nem mindenki van tisztában vele, csak azért :)
Általában teljesen irracionális - nem feltétlenül kell lennie "normális" oknak, hogy előjöjjön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!