Már a sírás kerülget.gasztroenteorológiai lesz,ne kövezzetek meg.?
Figyelt kérdés
Sziasztok.29 éves vagyok,a felmenőim között nincs daganatos beteg.Mégis nagyon félek.Akinek volt hasonló kérem ossza meg velem.8-9hete folyamatosan székelési ingerre az orvos aranyérre adott kúpott(pici vérpötty a wc papíron)ez 2 nap után elmult.Most pàr napja újra van ez a székelési inger,ma már enyhe hasmenés is van mellé,és nyákos rózsaszínes váladék ürül a végbelemből törlésnél.Kért labort meg elküldött gasztrora de oda jöv.pénteken jutok be addig kikészülök.Ma egész nap fáj a végbelem is(a doktornő külső-belső aranyeret nem érzett de azt mondta ez nem zárja ki)2021. márc. 8. 14:59
2/10 A kérdező kommentje:
Hogy volt-e hasonló valakinek.
2021. márc. 8. 15:10
4/10 anonim válasza:
Az aranyer lehet csunya is, verzik. A hasmenest az idegeskedes szamlajara irnam. Persze, jo kivizsgaltatni, es vannak rossz tortenetek. De nalad remelhetoleg aranyerproblema plusz idegeskedes van.
5/10 anonim válasza:
Lehet akár IBS vagy IBD is.
29 évesen szinte kizárt, hogy rákos vagy.
Belőlem ömlött kb a vér, az orvos viszont mondta, hogy ilyen idősen azért a daganat esélye minimális, viszont nekem IBD okozta, mint kiderült.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem bánom ha gyulladás vagy bármi más csak daganat ne legyen.Remélem a héten a vérvétel megnyugtat
2021. márc. 8. 17:22
7/10 A kérdező kommentje:
Neked az IBD-nek milyen tünetei voltak?
2021. márc. 8. 17:23
8/10 anonim válasza:
Nekem hasi fájdalom, főként evés után, székrekedés, sokszor kevés széklet, de a legdurvább tünet az egyre növekvő vérmennyiség volt, konkrétan naponta többször csak azért jártam wc-re, hogy vért ürítsek.
Ott már nem volt kérdés, hogy mi ez, neked még lehet enyhébb dolog is, ráktól pedig ne parázz!
Arra viszont készülj fel, jogy lehet megtükröznek.
9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap délutántól nem voltam wc-n nem fájt a fenekem sem.Most reggeli szokásos wc-n normál állagú-színű,de a doktornő javaslatára kesztyűvel megnézve egy kb 2mm-es kis vércsíkot láttam.Élénk piros alig látható.Az idegességtől a gyomrom is fáj már,holnap labor😪nagyon félek(ilyen hipochonder vagyok sajnos)
2021. márc. 9. 07:33
10/10 anonim válasza:
A kolléganőm gyönyörű huszonéves lánya áttétes béldaganatban halt meg. Úgyhogy senki se írja azt hogy nem lehetséges ilyen fiatalon. Ráadásul ő kórházi asszisztensként dolgozott aki odafigyelt magára csak sírt ő is a gasztroenterológi vizsgálattól. Nem kellett volna, nem ment volna rá a nyirokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!