Ha apának tesztje lesz mert kontaktja volt egy covidossal akkor nekem is kell teszt de apának már vannak tünetei vagyis cska lázas?
Akkor nekem is kell teszt?
És mit tegyek hogy ne cikkizzenek az iskolában?
Nagyon félek.
Ma már nem tudom hanyadik sírógörcs kap el
Legfontosabb, hogy nyugodj meg, mert nem vagy egyedül. Rengeteg a koronavírusos, sok családban van, sokszor a szülők kezdik, mert a munkában megfertőződnek. Ettől nem kell pestisesnek nézni őket és a családjukat, és elítélendő, ha valaki így viselkedik, buták az emberek sajnos. Tartsd magad, ne szégyelld. Ez előbb-utóbb mindenkit érinteni fog, vagy így, vagy úgy.
Ami a suliba járást illeti, nagy a káosz a szabályozásban. Van, akinek az apja még nem is igazolt pozitív, de kontakt, és az ántsz már karanténba helyezte őt, sőt őt is megkérdezte a szoros kontaktjairól, és így azok is karantéba kerültek. Van, ahol meg nem zajlik ilyen alapos kontaktkutatás. Az élet nem állhat meg.
Inkább döntsétek el ti, a szüleid igazolhatnak pár napot, míg okosabbak nem lesztek, hogy most akkor pozitív-e apukád.
Írd meg, mi lett, mentél-e suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!