Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért vannak ezek?(stressz,sír...

Miért vannak ezek?(stressz,sírás,fejfájás,álmosság...)

Figyelt kérdés
Mostanában szinte mindennapossá vált nálam a stresszelés a fejfájás,álmosság(akár 8 órát is alszok mégsem érzem magam kipihentnek),este álmatlanság, minden kis és nagy dolgon sírok(régebben sose sírtam)és szédelgek. Senkivel se tudom megbeszélni ezeket mert félek azt hiszik majd hogy csak sajnáltatom magamat. Valaki tud jó tanácsot adni? Vagy esetleg eltudja magyarázni miért van ez?

2020. okt. 10. 23:48
 1/5 tete0123 válasza:
100%
Ha vannam barátaid szoktál velük talakozni szorakozni?? Ez a siras ez szerintem depiségre val. De ne félj masnam erről beszélni ha itt mertél kérni tanácsot mástól miert nem ? Szülőktöl vagy ha vanbak jo barataid ne félj merj kérni tanacsot. Hiddel jobban fog esni. S probalj valami hobbyt keresni vagy ha van avval foglakozni. Vagy egy kis minimális sport kimozdulas szorakozás barátok stb (:
2020. okt. 11. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Mivel nem ismerünk honnan tudjuk? Hacsak nincs itt egy látnok.
2020. okt. 11. 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Alszom nem alszok. Én is sírnék ha így írnék.
2020. okt. 26. 10:23
 4/5 anonim válasza:
Vitamin hiány. A vagy VAS ,de nem biztos
2020. nov. 4. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Pont ebben a cipőben járok, kivéve a sírást a többi passzol. Én pszichiáternél landoltam, és kaptam gyógyszert. Szerencsére elég mini adag már segített, de nyilván magam részét is hozzá kellett tenni, sport, pozitivitas stb... Viszont az alvás nem megy azóta sem igazán, max nyugtatóval.
2020. nov. 25. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!