Miért ad ki ilyen furcsa hangot a tüdöm/hörgőim ha erőltetve próbálok szájon kilélegezni?
Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok és pár napja vettem észre hogy egyszerűen nem tudok nevetni mert amikor ugye jön ki a levegő akkor ilyen nyikorgó hörgés hallható vagy nem tudom de valami hasonló. Próbálgattam nevetés nélkül, hogy erőltetve szájon kifújom a levegőt és akkor is hallatszik. Ezek utàn egyébként azonnal köhögnöm kell, amivel együtt köpet is távozik és olyan érzés mintha szakadna fel valami.
Nem voltam megfázva az utóbbi időben, nem fogyok, vér nincs, nehézlégzés nincs, sipoló hang nincs, fulladás nincs. Ja és dohányzok persze. Csaknem tüdőrák…
ma 00:35
2/2 A kérdező kommentje:
vocaroo.com -ra visz majd
ma 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!