Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Melyik jobb, ha kisírom magam...

Melyik jobb, ha kisírom magam vagy ha elfojtom, és nem sírok?

Figyelt kérdés
Nem tudok sírni, hónapok óta. Pedig érzem hogy kéne. Annyi minden fáj, hogy inkább elfojtom.. és valószínű hogy megalázónak érzem azt hogyha sírnék. Igen, még magam előtt is. És tudom hogy nem segít semmit a sírás mármint az életemen nem. Ti sírtok ha fáj lelkileg valami? 34 N

2020. szept. 29. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Érzem hogy jót tenne ha kisírnám magamból de legtöbbször nem akar jönni. Szerintem én viszonylag erős idegzetű vagyok, csak akkor sírok amikor valami tényleg teljesen kikészít lelkileg (családi tragédia, szakítás, ilyesmik). Viszont van egy ismerősöm aki mindenen el tudja sírni magát és nála nem jelent megkönnyebbülést mert úgymond rutinszerűen jön.
2020. szept. 29. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb a sírás mint elfolytani én meg szoktam könnyebbülni de ha nem megy sikíthatsz is esetleg párnába ha nem akarod hogy halják. Nem ciki.
2020. szept. 29. 15:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké, nekem az egész életem egy tragédia. Ez az igazság, nem csak önsajnálat, hanem tény is. Az egész gyerekkorom megrázó, és az életem nem ér semmit. Viszont a temetés túlzottan drága. Habár az életfunkciók fenntartása is drága. A kaja, az áram, a fűtés.. gyógyszerek, meg minden. Élő halottnak érzem magam, akibe még hányni sem jár már a lélek. Nem akarok reagálni semmire, nem akarok reggelente felkelni mert nem akarok élni. Ez nem az én életem! És így ahogy most van nem kell!
2020. szept. 29. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor egy cipőben járunk. Azzal a különbséggel hogy nekem már erőm is alig van felkelni. :(
2020. szept. 29. 15:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Sírjál. Keress a Youtube-on állat megmentős, vagy bármi olyan filmet, ami megható, én legalább is ezt szoktam, az életemmel kapcsolatos dolgokon a legritkább esetben sírok.
2020. szept. 29. 16:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Talán egy élőhalott is egyszer jó lesz majd valamire. Rettenetes így élni, higgyétek el, ez sokkal rosszabb a halálnál. De talán ezt érdemlem meg.
2020. szept. 29. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, gyakran képes vagyok elsírni magam én is. De sírás után annyival könnyebb a lelkem, szinte még a levegőt is könnyebben veszem. Engedd ki magadból, nem jó ha elfojtod. Hosszasan meg pláne nem egészséges elfojtani.
2020. szept. 29. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Tavaly egy nagyobb trauma utan allandoan sirtam, pedig en sem voltam siros. Akkoriban utcan, munkahelyen, a pszichologussal tortent idopontegyeztetes utan, edzes vegen, buszon, az otthonom maganyaban, allandoan. Mar nem erdekelt, hogy ki latja. Volt, hogy jobb volt utana; volt, hogy nem. Nem tudom, hogy ez mitol fuggott, mert a siras magatol jott, nem iranyitottam.

A pszichologussal tobbszor beszelgettunk arrol, hogy melyik a jobb: ha megelem az erzeseket, vagy inkabb felulkerekedek rajtuk es eros leszek. Sok mas miatt most mar azt mondom, hogy jobb megelni az erzeseket, mert hamarabb tullepunk rajtuk, nem ragodunk rajta. Ezt konnyu mondani, mert igy sok mindennel szembe kell nezni, es el kell fogadni, ha sirunk :)

En is amellett volnek, hogy engedd ki a gozt, sirj nyugodtan, ha azt erzed, hogy ez kell.

2020. szept. 29. 20:24
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Mit katasztrófa az életed?
2020. szept. 29. 20:42
 10/10 anonim válasza:

Kérdező, és Mindenki aki hasonlóan érzi magát.

Kitartást!

Tudd hogy értékes vagy, és bár tudom hogy klisé, de a gödör után mindig emelkedő jön, csak higgy benne.

Csinálj hasznos dolgokat mint mondjuk besegíteni egy állatmenhelyen, ilyesmi.

Sokat tud segíteni az ember lelkén, ha másokon segít. Oda vissza mükődik.

Hajrá!:3

2020. okt. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!