Melyik jobb, ha kisírom magam vagy ha elfojtom, és nem sírok?
Tavaly egy nagyobb trauma utan allandoan sirtam, pedig en sem voltam siros. Akkoriban utcan, munkahelyen, a pszichologussal tortent idopontegyeztetes utan, edzes vegen, buszon, az otthonom maganyaban, allandoan. Mar nem erdekelt, hogy ki latja. Volt, hogy jobb volt utana; volt, hogy nem. Nem tudom, hogy ez mitol fuggott, mert a siras magatol jott, nem iranyitottam.
A pszichologussal tobbszor beszelgettunk arrol, hogy melyik a jobb: ha megelem az erzeseket, vagy inkabb felulkerekedek rajtuk es eros leszek. Sok mas miatt most mar azt mondom, hogy jobb megelni az erzeseket, mert hamarabb tullepunk rajtuk, nem ragodunk rajta. Ezt konnyu mondani, mert igy sok mindennel szembe kell nezni, es el kell fogadni, ha sirunk :)
En is amellett volnek, hogy engedd ki a gozt, sirj nyugodtan, ha azt erzed, hogy ez kell.
Kérdező, és Mindenki aki hasonlóan érzi magát.
Kitartást!
Tudd hogy értékes vagy, és bár tudom hogy klisé, de a gödör után mindig emelkedő jön, csak higgy benne.
Csinálj hasznos dolgokat mint mondjuk besegíteni egy állatmenhelyen, ilyesmi.
Sokat tud segíteni az ember lelkén, ha másokon segít. Oda vissza mükődik.
Hajrá!:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!