Hogyha orrfújás közben fájdalmat érzek a jobb bordaív körül, akkor az hasnyálmirigy- vagy májgyulladás?
Annak vannak alapveto kozerzettel kapcsolatos tunetei. Nagyon sok elelmiszer undort, emesztesi zavart okoz, jolesne bufogni, stb...
Igy az is lehet, hogy nem belso szervet erzel, hanem valami izom huzodott meg, vagy a gerincbol sugarzik at.
4-es vagyok, akkor viszont konnyen lehet epe-problema. Most nem tudom, mit vallalnak a rendelok, de hasi ultrahangot ha nem utalnanak be, meg maganrendeloben is fizetnem. Arakat irnak a weblapon.
Azert rakeresnek epe-dietara is, es azokat a dolgokat kerulnem. Teszem azt nyers uborka, kemenytojas.
Menj el ultrahangra az kizárja rögtön a vese vagy epekövet például. Remélem tapasztalt orvoshoz kerülsz mert nekem nehezen jöttek rá már alig bírtam mozogni és levegőt venni.
Először meg akartak győzni,hogy csak a szelek bántanak és másszak otthon négykézláb :DDD
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!