19 évesen mennyi az esélye annak,hogy hasnyálmirigy, gyomor vagy vastagbéldaganaton legyen?
1 évig dohányoztam, vannak napjaim amikor még rágyujtok, mostanság rá szoktam gyakrabban, de próbálok nem dohányozni, valamint a nagypapám nakigaz időskorában,de vasatgbél daganat volt.
Mostanság azt tapasztaltam, hogy fura nyomó, tompa fájdalmat értek a gyomrszájamnál felül, meg a bordáim alatt, vagy betudható ez annak,hogy gerinc ferdülésem van?
És mióta karantén van és nincs suli eléggé rosszat tett, hogy nem mozgok illetve a testartásom is nagyon rosszul tartom, görnyedek állandóan. Lehet, hogy csak túl nagy gyomás éri emiatt a belsőszerveimet ?
Valamint pár hete a gyomrom is puffad.
Igazán nem sok - az elsö egy idióta! - , de ettöl függetlenül próbálj meg egészségesebben élni, mert késöbb esetleg lehet még bajod ezekböl.
A tüneteid sokkal inkább refluxra vagy hasonlóra utalnak, a legokosabb, ha elmégy egy orvoshoz.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Mindenképpen megpróbálok!
A helyesírási hibák miatt pedig elnézést kérek, csak siettem.
Nem feltétlen jön fel a torkodig a sav csak a gyomorszájig és azt piszkálja
A cigarettáról meg szokj le mert felcsapja a gyomorsavat egyrészt másrészt meg hosszútávon rákot okozhat a tüdőben elsősorban de nem kizárt azokban a testrészekben sem amiket emlitettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!