Mit tegyek, hogy ne kerülgessen a sírás, ha beszól a főnök?
Vendeglatasban dolgozom. Az én főnököm mindig nagyon durván beszél velem. A beosztast mi szoktuk egymas között megbeszélni, es hiaba jelzem előre, hogy pl a jövő het szerdán szeretnék kezdeni hatkor, hogy hamarabb menjek haza, tuti hogy fordítva csinálja.
A kolleganommel mindig vesznek egyutt üdítőt es edessegeket es szekalnak, hogy en miert nem veszek.
Ha uj telefonom van, akkor kibeszelnek, hogy honnan van ra pénzem, ha latnak rajtam valamit pl felgyurodik a nadragom szára, akkor röhögnek rajtam. Ha a mosdóba megyek, kiabal utánam...
Romániában elek, a főnököm nem beszél magyarul, es mindig beszòl,ha magyar vendégeim vannak, hogy románul beszeljek. Sok a külföldi, az angol is zavarja.
Utolso napjaimat töltöm velük.. ez az egyetlen megoldas.
Fel a fejjel, kepzeld milyen szar élete van, ha ilyen a melóban
Az enyem eleve morcosan, idegesen jon otthonról... persze nem jogos, hogy rajtunk töltse le az otthoni stresszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!