egyik szemem sír, a másik nevet. VAn csapatunk és akár vb is simán lehet ezzel a küzdeni akarással. Másrészt megérdemlték volna a továbbjutást. A többi csoportból továbbmentünk volna , így is hajszálom núlt.
2021. jún. 23. 23:04
2/30 anonim válasza:
Szomorú vagyok:(
2021. jún. 23. 23:08
3/30 A kérdező kommentje:
Én is... nagyon 😢
Ez nagyon igazságtalan volt...
2021. jún. 23. 23:10
4/30 anonim válasza:
nem igazán
2021. jún. 23. 23:19
5/30 anonim válasza:
Nem, férfi vagyok, csakazértsem fogok sírni. Keménynek kell lenni.
2021. jún. 23. 23:21
6/30 anonim válasza:
Szomorú. :( németek taktikája, hogy a végére küldték be a jobb játékosokat.
2021. jún. 23. 23:24
7/30 anonim válasza:
Örömömben? Igen.
2021. jún. 23. 23:24
8/30 anonim válasza:
Nem kerülget sírás, de nagyon szurkoltam :D
Egyébként nem áll meg ettől az élet, szeptemberbe folytatjuk Anglia ellen.
Jövőre pedig jöhet a VB!
2021. jún. 23. 23:25
9/30 anonim válasza:
Nem. Tisztes helytállás volt, jól küzdöttek a srácok. Kis szerencsével meg is lehetett volna, de tegyük a szívünkre a kezünket, 30 év konstans szopóág után ez egy teljesen korrekt eredmény
2021. jún. 23. 23:29
10/30 anonim válasza:
Hát, kicsit szomorú hogy nem jött össze a 24 nemzet közül a tök utolsó hely, a 0 pont és a -20-nál nagyobb gólkülönbség, de semmi se tökéletes, legalább csoportban utolsók lettek és kiestek, már ez is nagy szó. A németekre és a franciákra nézve nagy szégyen ez inkább, ehet kitenni az a ablakba hogy világ- és Európa-bajnokok ilyen közpénzen hizlalt lenyalt fejű noname csapattal leikszeltek, mikor 10-ig meg se szabadott volna állniuk.
De mint mondtam semmi se tökéletes, összességében azért nem rossz még így se, a fideszesek legalább nem lesznek olyan magabiztosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!