Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szoboszlai eltűnt a süllyesztő...

Szoboszlai eltűnt a süllyesztőben?

Figyelt kérdés
Az Izland elleni EB selejtező óta nem igazán hallottam róla semmit, azt tudom hogy belőtt 2 büntetőt valamelyik osztrák bajnokin, de amúgy semmi komolyabb gól, gólpassz, megmozdulás nem fűződött a nevéhez az utóbbi időszakban. A Salzburg is kikapott 1-0 az utolsó helyezett csapattól bajnokin, azelőtt meg a Sturm Graz verte őket otthon 1-3ra.
2020. dec. 7. 10:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, légyszíves nézd már meg a BL csoportkörben lőtt többi gólját is, amit a Lokomotiv Moszkva és az Atlético Madrid ellen szerzett!

Ja, és akkor a törökök meg az Izland elleni góljait se hagyd ki! Ez mind most ősszel volt...

És egyébként neki elsősorban nem a gólszerzés a feladata, ő egy támadó középpályás, aki a támadásokat építi fel, tehát nem mindig ő a befejezőember!

Ha te még ezek után is azt mondod, hogy ő egy gyenge focista, akkor szerintem veled vannak a bajok...

A hülye érveidet meg felejts már el, hogy ő érte csak 20 milliót fizettek, nyilván fizethettek volna ennél sokkal többet is, akár 80 milliót is, csakhogy a Leipzig nem arról híres, hogy csak úgy szórják el a pénzt, aztán verhetik a fejüket utána a falba (lásd Joao Felix - Atlético Madrid, vagy Griezmann - Barcelona eseteit)

2020. dec. 17. 17:53
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

"a bajnokságban is nemrég lőtt két tizenegyest egy meccsen (a másik gól meg egy olyan legurítás után hogy csak az üres kapuba kellett passzolni"

Ezek után csak azt nem értem, miért Szoboszlait állítják oda a büntetőnél a labda mögé, és miért őt szolgálják ki üres kapunál, miért nem a kérdező van ott.

2020. dec. 17. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!