Szoboszlai eltűnt a süllyesztőben?
"Az Izland elleni EB selejtező óta nem igazán hallottam róla semmit"
Akkor jó neked, a kormánymédia 0-24 a valagát nyalja, nem hogy nap, de szerintem óra sincs hogy ne lenne új cikk Szoboszlai Domikáról meg hogy ő az atyaúristen.
Amúgy a kérdésedre válaszolva, sajnos nem, pedig oda lenne való.
Vicces, hogy egyik nap az a baj, hogy eltűnt, a másik nap pedig az, hogy midnen nap hír van róla. :D
A transfermarkt.com szerint pontosan annyit ér, mint a realos Benzema. Tehát nem a kormánymédia nyomja, hanem az ellenzéki antisport média hallgatja el.
Előbb nézz utána, mielőtt hülyeségeket írsz! Akkor nem feltélezéseket írnál, hogy CR7 most mennyit ér.
Persze, Benzema is falábú, teljesen véletlenül lett 4x spanyol bajnok, 3x francia bajnok, 3x az év játékosa, 4x klub világbajnok, stb.
#18!
Pontosan az az összeg szerepel Szoboszlai neve mellett a Transfermarkton, mint amennyit a klubja kér érte. Ha elviszik, ennyit ér. Én is jobban szeretem Messi játékát, de Szoboszlai mást játszik, már a felépítése is.
A bajnokságukban idén ugyanannyi góljuk van (Benzema/Szoboszlai), de Szoboszlainak kétszer annyi a gólpassza. BL-ben mindketten 2 gólnál és 0 gólpassznál járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!