Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szoboszlai eltűnt a süllyesztő...

Szoboszlai eltűnt a süllyesztőben?

Figyelt kérdés
Az Izland elleni EB selejtező óta nem igazán hallottam róla semmit, azt tudom hogy belőtt 2 büntetőt valamelyik osztrák bajnokin, de amúgy semmi komolyabb gól, gólpassz, megmozdulás nem fűződött a nevéhez az utóbbi időszakban. A Salzburg is kikapott 1-0 az utolsó helyezett csapattól bajnokin, azelőtt meg a Sturm Graz verte őket otthon 1-3ra.
2020. dec. 7. 10:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Elég baj az
2020. dec. 7. 21:57
 12/32 anonim ***** válasza:
Még éppen nem de jó úton halad felé.
2020. dec. 8. 16:07
 13/32 anonim ***** válasza:

"Az Izland elleni EB selejtező óta nem igazán hallottam róla semmit"

Akkor jó neked, a kormánymédia 0-24 a valagát nyalja, nem hogy nap, de szerintem óra sincs hogy ne lenne új cikk Szoboszlai Domikáról meg hogy ő az atyaúristen.

Amúgy a kérdésedre válaszolva, sajnos nem, pedig oda lenne való.

2020. dec. 8. 16:58
 14/32 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy egyik nap az a baj, hogy eltűnt, a másik nap pedig az, hogy midnen nap hír van róla. :D

A transfermarkt.com szerint pontosan annyit ér, mint a realos Benzema. Tehát nem a kormánymédia nyomja, hanem az ellenzéki antisport média hallgatja el.

2020. dec. 8. 17:47
 15/32 anonim ***** válasza:
68%
Benzema nem valami jó játékos mégis szeretne ez a hülyegyerek valaha az ő szintjén lenni...
2020. dec. 8. 18:00
 16/32 anonim ***** válasza:
Az a transfermarkt szégyene ha szerinte Benzema annyit ér mint ez a gyerek. Gondolom szerintük Ronaldo is annyit ér mint Szalai...
2020. dec. 8. 18:11
 17/32 anonim ***** válasza:

Előbb nézz utána, mielőtt hülyeségeket írsz! Akkor nem feltélezéseket írnál, hogy CR7 most mennyit ér.

Persze, Benzema is falábú, teljesen véletlenül lett 4x spanyol bajnok, 3x francia bajnok, 3x az év játékosa, 4x klub világbajnok, stb.

2020. dec. 8. 18:28
 18/32 anonim ***** válasza:
#17 Félreérted. Pont arról beszélek, hogy Benzema meg Szoboszlai ég és föld, Benzema javára, ő egy klasszis, világszinten is sikeres focista (még ha emberileg hagy is kívánnivalót), míg Szoboszlai egy itthon túlsztárolt senki. Erre értettem, hogy a Transferkmarkt saját szegénységi bizonyítványa ha azt állítják hogy Szoboszlai akár csak a közelében van Benzema értékének.
2020. dec. 8. 18:56
 19/32 anonim ***** válasza:

#18!

Pontosan az az összeg szerepel Szoboszlai neve mellett a Transfermarkton, mint amennyit a klubja kér érte. Ha elviszik, ennyit ér. Én is jobban szeretem Messi játékát, de Szoboszlai mást játszik, már a felépítése is.

A bajnokságukban idén ugyanannyi góljuk van (Benzema/Szoboszlai), de Szoboszlainak kétszer annyi a gólpassza. BL-ben mindketten 2 gólnál és 0 gólpassznál járnak.

2020. dec. 8. 19:41
 20/32 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy Benzema 40 évesen ér annyit mint Szoboszlai 20 évesen
2020. dec. 8. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!