Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szoboszlai eltűnt a süllyesztő...

Szoboszlai eltűnt a süllyesztőben?

Figyelt kérdés
Az Izland elleni EB selejtező óta nem igazán hallottam róla semmit, azt tudom hogy belőtt 2 büntetőt valamelyik osztrák bajnokin, de amúgy semmi komolyabb gól, gólpassz, megmozdulás nem fűződött a nevéhez az utóbbi időszakban. A Salzburg is kikapott 1-0 az utolsó helyezett csapattól bajnokin, azelőtt meg a Sturm Graz verte őket otthon 1-3ra.
2020. dec. 7. 10:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ne írj ekkora hülyeségeket!

Benzema 32 éves, a legjobb korban a karrierje szempontjából, még éppen a csúcson van.

Erre itt van a sokkal fiatalabb Szoboszlai és már 20 évesen annyit ér, mint Benzema.

2020. dec. 8. 22:31
 22/32 A kérdező kommentje:
Benzema már rég kiégett, ebben a hónapban 33 lesz amúgy. Az már bőven messze van a legjobb kortól, ráadásul Benzema 11 éve játszik a Madridban és már előtte Lyonban is lehúzott pár évet.
2020. dec. 8. 22:36
 23/32 A kérdező kommentje:
Ez a 25 millió már aprópénznek számít...Szoboszlai a 300 legdrágább játékos között sincs szerintem. Annak idején Dzsudzsákért is 19 milliót adott a Moszkva aztán mégsem lett belőle semmi, pedig akkoriban az a 19 mill többnek számított mint most q 25.
2020. dec. 8. 22:40
 24/32 anonim ***** válasza:
Dominik Szoboszláj
2020. dec. 8. 22:51
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan kérdező, szapuljad csak Szoboszlait, nekem mindegy.

Vajon Te mennyire vagy sikeres a saját szakmádban hozzá képest?

2020. dec. 9. 08:48
 26/32 anonim ***** válasza:
Ma tuti nem fog betalálni az Atletico-nak hisz megmondták, hogy csak akkor szerződik el Szoboszlai ha kikapnak a mai meccsen.
2020. dec. 9. 09:47
 27/32 Barbell Deadlift ***** válasza:

Csak a tények kedvéért, 11 bajnoki meccsen 4 gólnál és 6 gólpassznál tart, 8 bajnokok ligája meccsen ősszel (ebből 2 selejtező volt, ha jól tudom) lőtt 4 gólt, mindezt úgy, hogy középpályás, nem csatát. Majdnem minden meccsen őt választják meg a legjobbnak, a statisztikák alapján is mindig élen van. A "nem tud cselezni" dologról csak annyit, hogy az Atletico ellen majdnem beverte az év gólját úgy, hogy több embert is lecselezett, és magának alakította ki a helyzetet, de aztán pár centivel mellé lőtt (középpályás, nem csatár!). A Bayern ellen is nagyon szép helyzetbe tudta hozni magát.

20 éves, még nem forrt ki, pár éven belül viszont nagyon komoly tényező lehet az európai fociban. 25 milliós értékével meg igencsak a felsőházba tartozik a korosztályában (nyílván ne Messihez és De Bruyne-höz hasonlítsuk az értékét).

2020. dec. 15. 04:43
 28/32 Koplárovics Béci ***** válasza:
Régen (még soha?) adtak 20 éves magyar játékosért ennyi pénzt. Nagyon örülök, hogy nem egy topcsapathoz ment, hogy a B-ben legyen tartalék, hanem egy olyan csapathoz, ahol valószínűleg játszani is fog egy erős bajnokságban. Ráadásul olyan csapat, amelyik jó a tehetségek fejlesztésében (a PSV is ilyen volt, Dzsudzsák akkor kezdett lecsúszni, amikor onnan elment).
2020. dec. 15. 08:26
 29/32 A kérdező kommentje:
Azért azt tedd hozzá, hogy a góljai nagy részét büntetőből szerezte pl. a BL selejtezőben a Maccabbi ellen mindkét gólját (ha jól emlékszem) és a bajnokságban is nemrég lőtt két tizenegyest egy meccsen (a másik gól meg egy olyan legurítás után hogy csak az üres kapuba kellett passzolni). A számok jól hangzanak de ezekből rendes mezőnygól összesen 3 volt 19 meccsen, ami már nem annyira kiemelkedő mutató (egy nagyobb csapatban nem biztos hogy ő lőhetné a büntetőket).
2020. dec. 15. 08:44
 30/32 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%

Értem, csak be kellett passzolnia, üres kapura, meg büntetőből szerzett gólt...akkor ezek szerint Cristiano és Lewandowski is a süllyesztőben van, hiszen a góljaik nagy részét ebben a szezonban így szerezték.

Tudod, az a helyzet, hogy el is kell ám jutni arra a szintre, hogy sorsdöntő meccsen te rúgd a büntetőt, meg "jó helyen állj, és csak be kelljen rúgni üres kapura".

Dominik meg még mindig nem csatár, nem tudom mennyi gólt vársz tőle. Az ő elsődleges feladata a helyzetek kialakítása. Ebbeb a szezonban mindent összevetve 20 gólpasszt adott. Arra mi a kifogásod? Szerencséje volt, jó helyen állt?

2020. dec. 15. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!