Szoboszlai eltűnt a süllyesztőben?
Kérdező!
Ne írj ekkora hülyeségeket!
Benzema 32 éves, a legjobb korban a karrierje szempontjából, még éppen a csúcson van.
Erre itt van a sokkal fiatalabb Szoboszlai és már 20 évesen annyit ér, mint Benzema.
Jólvan kérdező, szapuljad csak Szoboszlait, nekem mindegy.
Vajon Te mennyire vagy sikeres a saját szakmádban hozzá képest?
Csak a tények kedvéért, 11 bajnoki meccsen 4 gólnál és 6 gólpassznál tart, 8 bajnokok ligája meccsen ősszel (ebből 2 selejtező volt, ha jól tudom) lőtt 4 gólt, mindezt úgy, hogy középpályás, nem csatát. Majdnem minden meccsen őt választják meg a legjobbnak, a statisztikák alapján is mindig élen van. A "nem tud cselezni" dologról csak annyit, hogy az Atletico ellen majdnem beverte az év gólját úgy, hogy több embert is lecselezett, és magának alakította ki a helyzetet, de aztán pár centivel mellé lőtt (középpályás, nem csatár!). A Bayern ellen is nagyon szép helyzetbe tudta hozni magát.
20 éves, még nem forrt ki, pár éven belül viszont nagyon komoly tényező lehet az európai fociban. 25 milliós értékével meg igencsak a felsőházba tartozik a korosztályában (nyílván ne Messihez és De Bruyne-höz hasonlítsuk az értékét).
Értem, csak be kellett passzolnia, üres kapura, meg büntetőből szerzett gólt...akkor ezek szerint Cristiano és Lewandowski is a süllyesztőben van, hiszen a góljaik nagy részét ebben a szezonban így szerezték.
Tudod, az a helyzet, hogy el is kell ám jutni arra a szintre, hogy sorsdöntő meccsen te rúgd a büntetőt, meg "jó helyen állj, és csak be kelljen rúgni üres kapura".
Dominik meg még mindig nem csatár, nem tudom mennyi gólt vársz tőle. Az ő elsődleges feladata a helyzetek kialakítása. Ebbeb a szezonban mindent összevetve 20 gólpasszt adott. Arra mi a kifogásod? Szerencséje volt, jó helyen állt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!