Szoboszlai eltűnt a süllyesztőben?
Figyelt kérdés
Az Izland elleni EB selejtező óta nem igazán hallottam róla semmit, azt tudom hogy belőtt 2 büntetőt valamelyik osztrák bajnokin, de amúgy semmi komolyabb gól, gólpassz, megmozdulás nem fűződött a nevéhez az utóbbi időszakban. A Salzburg is kikapott 1-0 az utolsó helyezett csapattól bajnokin, azelőtt meg a Sturm Graz verte őket otthon 1-3ra.2020. dec. 7. 10:15
1/32 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a héten már a pásztói Reálba ment állásinterjúra.
2/32 anonim válasza:
A BL-ben rendszeresen gól lő, a Lokomotiv Moszkva elleni meccsen a mezőny legjobbjának választotta az UEFA, a legeredményesebb magyar játékot a BL-ben.
A hírek szerint Madridba tart.
3/32 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem tűnik el senki.
5/32 Koplárovics Béci válasza:
6/32 anonim válasza:
Persze felhívta Zizu hogy menjen a Reàlba...labdaszedőnek.
8/32 anonim válasza:
Napok óta tele van minden a róla szóló hírekkel. Szóval nem tűnt el.
9/32 anonim válasza:
Remélem hazajön az NB II-be.
Ezzel a játékkal odavaló.
A Salzburg is jobb lenne nélküle, erősebb csapatoknak meg csak keresztbe tenne mert lassítaná a játékukat.
Szoboszlai akkor lehetne nyerő játékos ha nem lenne les a fociban mert akkor előre rúgdosnák nekik, ő meg onnan már értékesítené őket.
De védők mögött szinte esélytelen,mindig leszerelik.
10/32 anonim válasza:
Nem. Sőt most egyre közelebb van ahhoz, hogy a Red Bull Leipzigbe kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!