Szerintetek idén ki kapja az aranylabdát? Messi? Forlan? Iniesta? Xavi? Vagy más?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 22:10
11/17 anonim válasza:
Forlan, Iniesta vagy Sneijder kapja :D Én az utóbbinak drukkolok. Ezek közül a VB-n Forlán és Sneijder is 5 gólos volt, de Sneijdernek nemis a gólgyártás a dolga, hanem az irányitás. Én SNEIJDERnek drukkolok :D
12/17 anonim válasza:
fél év van addig vazz még annyi meccsük lesz
13/17 anonim válasza:
Szerintem Xavi,Robben,Snejder vagy akár Forlán,de Messi és Rooney szerintem kizárt egy ilyan vb után.DE nekem ezek közül egyik játékos se olyan tul szimpi,majd talán jövőre az Özil...
14/17 anonim válasza:
A Forlan, Xavi, Iniesta, Villa, Sneijder ötösből kapja valaki szerintem. Konkrét nevet nem tudnék mondani, de remélem, hogy Villa és Forlan közül lesz valaki a befutó. Villa nem szorul különösebb magyarázatra, nélküle nem jutott volna VB-címig a spanyol válogatott. Forlan viszont mind az Atletico Madridban, mind a VB-n kiugró teljesítményt nyújtott. Játékban szerintem mérföldekkel Sneijder előtt jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!