Hogyan tehetnék többet az egészségemért?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Három évvel ezelőtt lefogytam 87kg-ról 72re, de most megint 77 kg (kb 180cm vagyok) vagyok és szeretném megállítani a folyamatot. Mostanában újra elkezdtem kerékpározni és 60-70km-t bírok egyhuzamaban, így komolyabb edzés nélkül. Ez nem tudom mennyire jó, de szerintem kezdésnek nem rossz.
A kérdésem az lenne, hogy milyen edzéstervet/gyakorlatokat - mármint kerékpáros - ajánlanátok vagy esetleg milyen kiegészítő tevékenységet amit heti 1x-2x tudok végezni? A súlyra koncentráljak inkább célként vagy pedig az elért "teljesítményre"?
Én a kosárlabdára gondoltam, mert anno még kosaraztam, csak hát csapatsport és nehéz másik 6-9 embert összegereblyézni.
2019. máj. 25. 21:08
1/2 anonim válasza:
Ez a kerékpáros teljesítmény bőven jó, bár azt nem írod, milyen gyakran teszed meg - ha hetente van 1-2 ilyen workoutod, az már bőven jó, ha az étkezés megfelelő. Inkább arra figyelj.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! Igen, most kezdtem. Ez, egyfajta kezdeti erőfelmérés volt a részemről de tervezem hogy heti rendszerességgel megcsinálom csak legyen jó idő :D Az ételeknél igyekszem majd a jól bevált "szappanos" csirkét preferálni és 1500 kcal körül tartani magam.
2019. máj. 27. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!