Érdekelne ez a bicikli,360 ezerről van lecsökkentve, egy helyen pontosan 170 ezer forintért vehetném meg. A váz tetszik, a felszereltsége úgy látom felső kategóriás, ennyi pénzért nem kapnék jobbat, de a kereke nagyon csúnya, mit tehetnék?
Amit olvastam rólla az nem ér 170ezret. Vagy csan nagyon alulról.
Az alivio szett messze nem felső katagoria sőt még közép sem.
Es a többi a féknem most nem nzek utána de az is az lesz,megállit meg jó de nem felső katagoria. És a többi cucc?
A 800ezres bringát bringa boltbal lehet venni,jellemzően eleg keves helyen. Be kellnmenni meg kell kérdezni,hogy forgalmazzák e az adott márkát,és ha igen akkor hoznak e neked vagy van e raktáron?
Anno az enyėmért is le kellet mennie a kereskedőnek debrecenbe.
De nálam bejátszott,hogy katalogusból vettem,élöben nem láttam,mert a kereskedò nem számitottrá,hogy valaki beugrik venni egy majd 400ezres bringát...nyilván az évek alatt nem volt jellemző. Mert abba boltban volt olyan bringa ami 580 ezerről indult és 3 évesen 3ad árért mentel.
Szóval ijen dolgokra is keszüljfel.
Óóó xt hátsó váltó alivio szetthez annak van értelme.
Mintha ferrari kereket tennék egy suzukira,nem lesz tőlle gyorsabb,jobb,szebb.
De viszont drága lesz a gumi (esetünkben hajtás) cseréje.
Amúgy 170ezret semmiképp nem ér.
Bakkerman, hol van a specifikációja?! :D
Fékrendszer ér egy 20-ast. Kerekekről semmi hír, de a RR Plus gummák miatt legyen 50. Hajtásrendszer (alivio+xt+octalinkes hajtó+alivio karok) jóindulattal 50. Többi kacat, (az ott egy Acor stucni? :D) mondjuk 20. Villa?! LOL, egy Suntour max. 15, de inkább adnák villa nélkül, ennyivel olcsóbban - mert hogy ilyet szerintem lassan senki nem vesz majd meg, használni meg nevetséges terepen, ha az nem egy földútban merül ki. Na, ez így együtt 155, meg a váz ára. Ha 170, kijön a matek. Igaz, durván alkatrész áron, magyarul megérte volna magadnak épít(t)e(t)ni, akár egy új vázból indulva. 200k-t akkor sem ér, ha fűszoknyás lányok hozzák a mellük közé csíptetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!