Még a nyeregcső is kattoghat (illetve nyekereghet) ütemesen, ahogy pedálozol.
2017. dec. 4. 09:34
12/25 A kérdező kommentje:
Arra (nyeregcső) mi lehet a megoldás?
Kiszedni, áttörölni vissza? Vagy ott is érdemes egy kis olajat végig kenni a nyeregcsövön?
2017. dec. 4. 11:13
13/25 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam tegnap azt is,most jut eszembe, kiálltam a nyeregből, és úgy tekertem párat, ugyanúgy megvolt a kattogás.
2017. dec. 4. 11:36
14/25 szlory válasza:
Szóval pedál pipa, nyereg pipa. Középrész jön esélyességi sorrendben. Itt a következőkkel javaslok próbálkozni: 1 = rendesen rá van húzva a két hajtókar a tengelyre? 2 = és a perselyek a vázban is ülnek rendesen? (tudom, pressfit - teoretikus inkább, de egy idő után már mindenben szívatást fogsz látni :))
2017. dec. 4. 13:29
15/25 A kérdező kommentje:
Lehet szerviz lesz belőle, csak most jön az off szezon és bezárnak 1 hónapra, szerintem oda már nincs szerszámom a hajtókarhoz.
Este azért csekkolom, köszi a tippet! :)
2017. dec. 4. 14:59
16/25 A kérdező kommentje:
Mindig a jobb hajtókar lenti állásában kattog.
Ráadásul hegymenetben legújabban ledobta a hátsó legnagyobb tárcsáról a láncot. Lehet a láncterelő kattog? Nem tudom mikor állítódhatott el, kerek egy éves, és akkor volt szervizben, egy hét után.
2017. dec. 10. 20:30
17/25 anonim válasza:
bammeg most elátkoztad az én montimat is! nekem is elkezdett kattogni pár napja már.. csak tekeréskor és csak a jobb oldalt a hajtóműnél. már próbáltam a lánctányér csavarokat meg ki is szereltem megnézni a jobb oldali csapágyat de nem találtam rossznak és még mindig csinálja. a következő majd az lesz hogy a műanyag hézagolókat kicserélem kettő újra vagy alura. hátha abbahagyja
2017. dec. 12. 12:06
18/25 anonim válasza:
a tiéd mivel pressfites én arra szavazok hogy tuti az csinálja a hangot mozog valamennyit ki kell majd szerelni és valami pasztával visszatenni ne adjon hangot. alu vagy carbon vázad van?
2017. dec. 12. 12:09
19/25 A kérdező kommentje:
alu váz
2017. dec. 12. 13:32
20/25 anonim válasza:
na, nekem most elhallgatott a járgány de nem tudom pontosan akkor mi okozhatta. jól megolajoztam a láncot nem mint ha nem szoktam volna meg alu hézagolót tettem jobb oldalon a műanyag helyett meg jól szétvertem a csapágyat mire kicseréltem a bb52-es középrészben nekem menetes nem pressfit a rendszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!