Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért kattoghat a monoblokk...

Miért kattoghat a monoblokk közelében?

Figyelt kérdés
a monoblokk most lett cserélve mert eléggé mozgott a hajtókar és azt hittem az volt a kattogás oka de nem, nyilván csak tekerés közben hallatszik a hang nem minden tekerésnél csak a nagyrészében és már elég idegesítő

2017. aug. 10. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

elősször probáld rendesen meghatározni a kattogás helyét.

vagy a monoblok vagy az agy kattoghat.

köztűk nincs semmi,csak a váz...de az nem kattog.

2017. aug. 10. 21:09
 2/5 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nem rendesen tengelyre húzott négyzetkúpos hajtókar is tud csúnyán kattogni. Nekem a trekkingem éppen ezt műveli, mert sajnos zsebszerszámos imbusszal húztam csak meg a hajtókart.

Rá kell húzni egy jó 20 centis imbuszkulccsal és elkussol.

A nem tökéletesen betekert csészében tud kattogni a monoblokk is, ezen már túl vagyok, kiszedés, kis zsírozás és rendes visszahúzás megoldotta.

És még egy pont, a hajtókarban a pedáltengely. Ez is tud zenélni.

Kevésbé éles, de fordulatonkénti kattogást tud produkálni az is, ha a hajtókaron a lánckerék felfogató csavarjai lazák.

Meg ott a triviális eset, amikor a hajtókarba beleér minden körnél a xarul felcsukódó sztender. :)

2017. aug. 11. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy xar a monoblokk.
2017. aug. 11. 09:44
 4/5 Wadmalac ***** válasza:
100%
No igen, az is lehet, de új már csak nem az.
2017. aug. 11. 09:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki úgy néz ki hogy a pedál kattogott de még nem teljesen biztos
2017. aug. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!