Hol lehet jó ár/érték arányú őszi/téli kerékpáros ruházatot venni?
Köszi a választ. Én is decathlonra gondoltam először, de egyszerűen semmi nincs a webshop szerint. Szinte mindenre azt írja, hogy nem kapható, így meg sokra nem megyek vele. Igaz, a túrás cuccokat nem néztem. Melóban át szoktam öltözni, így nem abban a cuccban kell beilleszkedni. :)
A hírlevél nekem is jött. lábmelegítő csak M-esben van, 900-as mez sehol nincs, 500-as is csak Budapesten. Szóval szép, hogy küldik, de akkor tegyék is elérhetővé a terméket.
Lidlben még nem láttam ezeket, Aldiban lesz pár cucc jövő héten, bár sajnos csak feszülős fazonú nadrágot láttam.
Vagy esetleg még maradhat mégis az internet, Muddyfox cuccok jó áron vannak a sportsdirecten, csak tartok tőle, hogy mennyire lehet a mérettáblázat alapján belőni.
Bementem hétfőn, vettem egy hosszú ujjú mezt, aláöltözőt esőnadrágot. De pl. kabát, esőkabát nem volt olyan, ami kellett volna. Amit vettem, azzal amúgy egyelőre elégedett vagyok. Ma vettem egy Aldis garnitúrát is, de a mez kicsi. A nadrágba még épp bele tudom préselni magam, azt megtartom.
Lesz még egy köröm a decathlonban, mert szeretnék még egy kabátot, esőkabátot, meg ha létezik, valami fejfedőt, ami véd a hidegtől és esőtől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!