Lányok, szerintetek szexi ha egy srác kerékpáros sisakot hord bringázáshoz?
Én sem vagyok lány, de gyanítom, hogy ez jelentős tuning a bringás férfias külsejének:
Nem szívesen randiznék amúgy olyan lánnyal, akinek az a férfias, aki túl karakánnak érzi magát a bukó hordásához.
Kérdező: minden aspektusból jól megvizsgálod a témát, igaze? :D
Wadmalac tökéletes modellt linkelt, rohanok én is venni egyet! :D
Figyu, sem a sisak nem szekszi, sem a bringád nem az. Csak és kizárólag hozzáértő közönségnek, amiből néői oldalon kevesebb van.
AlexFly mondja jól: az számít, aki alatta van. A többi mondjuk 10-20% kerekítést érhet el. (És akkor már mondjuk egy 1millás Colnago-t kérek villantani vagy hasonló kuriózumot.) A ruházkodás, sisak, cipő, ilyesmik terén semmivel nem vagy előrébb v. hátrébb, mint az utcai szerkód dizájnolásával. Ott is max egy kicsit segít, de nem ettől fognak rádomlani, basszus. :D
Nem! Se a bringa, se a szerkó, se a sisak nem szexi! Sajnos ez van!
De ha már csinál valamit az illető, azt csinálja rendesen, és ügyeljen a biztonságra! Az nem árt, ha egy taknyolástól nem purcan ki, mert én speciel nem vagyok nekrofil, a hullák annyira sem tetszenek, mint a tapadós cucc és a bénán festő sisak.
Bevallom hamarabb megnézek egy férfit öltönyben, vagy lobogó hajjal, de szerintem ha valaki 15-30km/h-val gurul el melletted, amúgy sincs sok idő csekkolgatni... Ha pedig épp nem ül a járgányon, ruhától függetlenül az számít, hogy ő maga alapból mennyire szexi. A többi már csak apró részlet... Bár halkan jegyzem meg, hogy sisak plusz napszemcsi az arc jó részét ki tudja takarni, hogy ha sármos az illető, akkor sem tudnám megállapítani abból az 5 négyzetcentiből amit kb. 5-10mp-ig látok, mielőtt elhalad mellettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!