Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen melegben, kerékpáros...

Ilyen melegben, kerékpáros sisakban a túrázás jó ötlet?

Figyelt kérdés
A lányommal mennénk egész napos kerékpártúrára a hétvégén, és mivel besisakozva kell lennie egész nap így nem lesz neki kényelmetlen ilyen melegben? Halasszuk el a túrát vagy menjünk de akkor végig sisakban kell lennie, becsatolva. Napellenzős sisakja van.
2017. aug. 4. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
egész napos túra ilyen melegben kínszenvedés. én tegnap előtt voltam, annyit kellett innom mint egy ló pedig hajnali 4.30kor indultam hogy még kicsit hűvösebb legyen az elején de elfogyott a vizem (6 liter) és haza kellett jönnöm szóval szörnyű...az meg fontos hogy ha mégis mentek, jó szellőzős bukósisak vagy sapka legyen a fejeteken, ne közvetlenül a fejeteket süsse a nap de én inkább nem vágnék bele ilyen melegben
2017. aug. 4. 16:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem megyünk mert bukósisak nélkül nem engedem. Voltunk már több napos biciklitúrán és ott is végig abban volt, nem volt gond és ugyanilyen meleg volt. Szellőzik a sisakja de beizzad alá.
2017. aug. 4. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Még akkoris ha szellözik! Épp elméjü ember ilyen melegben nem megy túrázni...
2017. aug. 4. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak szenvedés lehet, meg rosszullét, meg bőrleégés!
2017. aug. 5. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mentünk biciklitúrázni
2017. aug. 5. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Erre előbb kelett volna gondolni...én 3orát tököltem,mire kivalsztoattam a sisakom. Olyan érzés mintha semmi nem lenne a fejemen.

Lazán elvagyok benne egy napot. Szóval ha jó a sisak akkor nemlesz kényelmetlen,fügetlenül az időjárástól.

Mert ami kényelmes az melegben is kényelmes.Ami kényelmetlen az pedig hüvösebb idöben is kényelmetlen.

2017. aug. 6. 17:35
 7/8 Wadmalac ***** válasza:

Valamennyire persze, hogy beizzadsz alá, hiszen valahol fel kel feküdnie a fejeden.

De két felfekvő szivacs-csík közt meg jár a szél ki-be.

Ha van menetszél, sokkal szellősebb, mint egy akármilyen sapka és még a napszúrástól is megvéd.

Mármint egy JÓ bringás bukó.

2017. aug. 8. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor jó!😊
2017. aug. 9. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!