Van olyan kerékpáros app Windows Phone-ra (Nokia Lumia 635), ami normálisan működik?
Figyelt kérdés
Az Endemondo nem működik, egy edzés után csak az előző törlésével lehet újat indítani, mivel csak a delete menü hatására tér vissza az alapállapotba, ami ugye a szerverről is törli az edzést.
A Cyclers (Strava) sem működik, ha több, mint 2 percig be van kapcsolva, eltűnik a menü alulról, ha leállítom az edzést, nem tudom feltölteni, bukom az egészet, csak a fél perces próbák működnek.
(Tudom, hogy szemetet vettem, de még ezt tervezem használni egy darabig)
2017. jún. 20. 21:13
1/5 anonim válasza:
Próbáld ki a Runtastic-ot, az én gyengébb lumiámon is működik. Regisztráltam az app oldalán, és így minden bringázást fel tudok tölteni. Sima ingyenes verzió is elég.
2/5 A kérdező kommentje:
Runtastic is kilőve. Az appot nem lehet letölteni, helyette a Win 10 tukmálóoldal és új Windows Phone vásárló oldal jön be.
2017. jún. 20. 21:43
3/5 A kérdező kommentje:
Most valami mégis telepít. Hát kár, hogy amikor vettem ezt a telefont (2015 eleje) még nem lehetett tudni, hogy egy nagy blama lesz az egész használhatatlan alkalmazásokkal.
2017. jún. 20. 21:46
4/5 anonim válasza:
Nekem az összes működik 950XL-en, a legfrisseb Win10 Insider verzióm van. Nem vettél el túl sok engedélyt az appoktól?
5/5 anonim válasza:
Én a Run the Map-et használom. Nem vettél egyébként szemetet, minden nehézséggel együtt is még mindig azt mondom, hogy sosem térnék át másik platformra. Almásra azért nem, mert nekem indokolatlanul drága, droidosra pedig azért nem, mert logikátlan, rendszerzabáló és a leginkább veszélyeztetett mobil oprendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!