Valakinek van tapasztalata kerékpáros (kormányra rakhato) okostelefontartorol? Illetve valaki ismer valami térképet amin kerékpárutak vannak? (Fejér megye)
Ha valakinek van ily telótartója irna valamit? -Mennyire rögzíti a telót?
-Nem rázkodik ki?
-Meg a fenti térképet hol találok online?
Köszi
Telefontartóm volt, de túl sok tapasztalatom nincs. Tartja a telefont és ennyi. Azért az sem árt, ha a gombokat, aljzatokat nem takarja.
Térképnek tudom ajánlani az OpenMaps illetve a TuHu kerékpártérképeit. Az OMP az OSM adataira épül, a Turistautak.hu pedig Magyarország legrészletesebb közösségi térképe.
Köszi mindenkinek. Természetesen a telefontartó gps miatt, meg sebesség, magasság mérés stb stb stb miatt kell, egyszoval prakcisztikai okokból
Zold kéz ment
Igaz én túrabringás vagyok montival szóval én elmegyek bárhol nem csak bringaúton/aszfalton.
Lényeg: offline mapokat használok 2 darabot.
HuMap és MAPS.ME
Ezek elég jól jelölik a földesutakat is, persze hiányosság földutak terén erősen van mindegyikben :)
De a bringa utakat tökéletesen jelölik internetkapcsolat nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!